خبرگزاری کار ایران

رئیس نظام دامپزشکی آذربایجان شرقی:

بیش از ۳۰ درصد دانش‌آموختگان جدید دامپزشکی آذربایجان‌شرقی فاقد شغل مناسب هستند

بیش از ۳۰ درصد دانش‌آموختگان جدید دامپزشکی آذربایجان‌شرقی فاقد شغل مناسب هستند
کد خبر : ۱۱۶۲۹۶

نظام دامپزشکی به تنهائی نمی‌تواند برای سیل عظیم فارغ التحصیلان شغل ایجاد کند.

ایلنا: رئیس نظام دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: ساماندهی فارغ التحصیلان دامپزشکی به کمک و حمایت دستگاه‌های اجرایی نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا سیدرضا ثقلینی در حاشیه جلسه شورای نظام دامپزشکی آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران گفت: سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل وابسته آن در استان‌ها در این زمینه باید به ایفای نقش بیشتری بپردازند و نظام دامپزشکی به تنهائی نمی‌تواند برای سیل عظیم فارغ التحصیلان شغل ایجاد کند.

وی افزود: بیش از ۳۰ درصد دانش آموختگان جدید رشته دامپزشکی در آذربایجان شرقی فاقد شغل و درآمد مناسب و در خور شان خود هستند و این وضعیت نگران کننده است.

دکتر ثقلینی با تاکید بر ضرورت ایجاد زمینه های اشتغال برای دانش آموختگان رشته دامپزشکی گفت: ساماندهی این افراد به کمک و حمایت دستگاه‌های متولی اجرائی مربوطه نیاز دارد و در صورت همکاری دستگاه‌های اجرائی و واگذاری امور تصدی گری به نظام دامپزشکی که متولی بخش خصوصی دامپزشکی است می‌توان در بحثاشتغال اقدامات موثری انجام داد.

وی اخبار منتشره از کمیسیون کشاورزی مجلس و اعلام صریح ریاست این کمیسیون در خصوص وجود انواع مواد شیمیائی در محصولات و فرآورده‌های خام دامی به خصوص شیر اشاره کرد و گفت: آیا زمان آن فرا نرسیده است که از توان دامپزشکان که سال‌ها و با مشقات و سختی‌های فراوان در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تحصیل نموده و در زمان بهره‌دهی آموخته‌های خود قرار دارند، استفاده شود.

رئیس نظام دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: بخش دامپزشکی نقش مهمی در ایجاد امنیت غذایی پایدار ایفا می‌کند و برای رسیدن به آن باید کلیه مراحل تولید، بسته‌بندی و توزیع مواد غذایی خام دامی تحت نظارت دامپزشکان قرار گیرد، در این راستا نظام دامپزشکی استان می‌تواند از پتانسیل عظیم فارغ التحصیلان به نحو احسن استفاده نماید و علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، از توان بالفعل آنان در نظارت بر کیفیت مواد غذائی و ایجاد امنیت غذائی بهره گیرد تا ضمن پاسخ گوئی به دغدغه‌های مسئولین و مردم شرف در آینده شاهد افزایش کیفیت و ماندگاری مواد غذائی با منشا دامی و استاندارد شدن این محصولات باشیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز