مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
تعداد پایگاههای امداد ونجات جادهای آذربایجان شرقی باید افزایش پیدا کند
با توجه به وضعیت نگران کننده حاشیههای شهر تبریز بایستی اعتبار لازم برای مرمت زیر ساختها تخصیص و همچنین در اختیارات مدیریت بحران و در ساختار آن تجدید نظر لازم صورت بگیرد.
ایلنا: مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی کاهش زمان رسیدن به سر صحنه تصادفات را ناشی از افزایش تعداد پایگاههای امداد ونجات جادهای دانست.
به گزارش خبرنگار ایلنا خلیل ساعی که در بازدید رییس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی از امکانات وتجهیزات و اماکن امدادی ودرمانی جمعیت هلال احمر استان سخن میگفت تأکید کرد: برای رسیدن به استاندارد لازم بایستی تعداد پایگاههای جادهای را به ۷۸ باب برسانیم.
وی همچنین با اشاره به وضعیت نگران کننده حاشیههای شهر تبریز خواستار تخصیص اعتبار برای مرمت زیر ساختها وافزایش اعتبارات و اختیارات مدیریت بحران و تجدید نظر در ساختار آن شد.
ساعی در عین حال با اشاره به تعامل موجود در بین کارگروههای عضو مدیریت بحران استان خاطرنشان کرد: در سایه اتحاد وهمدلی بوجود آمده در میان مدیران و مسئولان عضومدیریت بحران استان توانستیم در جریان زلزله سال گذشته استان خدمات بسیار وسیعی به زلزله زدگان ارائه دهیم.
همین گزارش حاکی است رییس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی به منظورارزیابی وسنجش توانایی مدیریت بحران استان از امکانات وتجهیزات و اماکن امدادی ودرمانی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی بازدید کرد.
محمداسماعیل سعیدی در این بازدید با تجلیل از خدمات ارزنده جمعیت هلال احمر به زلزله زدگان سال گذشته افزود: با توجه به اینکه کشور ما در یک نقطه حادثه خیز قرار گرفته لذا بایستی جهت مقابله با این حوادثوکاهش دادن عوارض ناشی از آنها همواره دستگاهها و نهادهای امدادرسان آمادگی خود را حفظ نموده ودر زمان حادثه با تمام توان وارد عمل شوند.
رییس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی با تصریح برافزایش توان امدادی وتجهیزاتی سازمانهای امدادرسان به ویژه جمعیت هلال احمر، بر لزوم بازنگری در ساختار مدیریت بحران تاکید نمود.
در این دیدار همچنین مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی گزارشی از وضعیت تجهیزات و امکانات واماکن امدادی جمعیت هلال احمر استان ارائه کرد.
عزیز نوری با اشاره به تدوین طرح جامع امداد ونجات در سال ۱۳۸۶احداثپایگاههای امداد ونجات جادهای و انبارهای استراتژیک جانبی آنها از اهداف مهم جمعیت هلال احمرتوصیف کرد وگفت: پایگاههای امدادی علاوه برحفظ آمادگی شبانه روزی امدادگران ورسیدگی به حوادثجادهای در اشتغالزایی امدادگران نیز موثر است.
وی با اشاره به موقعیت کلانشهر تبریز گفت: بایستی برنامه ریزی جامعی برای مقابله با حوادثدر کلانشهر تبریز تدوین و امکانات وتجهیزات امدادی متناسب تهیه و در اختیار نهادهای امدادی قرار گیرد.
گفتنی است رئیس مجمع نمایندگان استان وهمراهان از بخشهای مختلف معاونت امداد و نجات استان انبارهای امدادی، بیمارستان سیار، اتاق عمل، داروخانه سیار، اتاق بحران و پایگاه امداد و نجات هوایی شمالغرب کشور واقع در منطقه سعید آباد بازدید به عمل آورد.