خبرگزاری کار ایران

نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز مطرح کرد؛

لزوم ارائه راهکار برای تولید ثروت در منطقه آذربایجان از سوی مسئولان

لزوم ارائه راهکار برای تولید ثروت در منطقه آذربایجان  از سوی مسئولان
کد خبر : ۱۱۳۴۷۲۴

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز گفت: به رغم اینکه کرونا و تحریم ها ، مردم و تجّار را تحت فشار قرار داده است اما اینطور نیست که ناامیدی کشور را در بر گیرد و حتی در همین شرایط نیز کارآفرینان و شرکت‌ها از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، یونس ژائله در مراسم اختتامیه‌  هفتمین دوره‌  معرفی شرکت‌های برتر منطقه غرب و شمالغرب کشور اظهار کرد: تلاش و غیرت کارآفرینان آذربایجان زبانزد است و اکنون در بعضی شهرستان‌های استان در اثر فعالیت صنعتگران و توسعه تولید،بیکاری به صفر رسیده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز یادآور شد: برای تولید ثروت در این مناطق باید نقشه‌ راه تعریف شود که این موضوع مربوط به دولت و مسئولان مربوط  است و اتاق بازرگانی به عنوان مشاور سه قوه نقش مهمی را در این بین ایفا می‌کند.

وی افزود: باید قدردان تلاش شبانه روزی کارآفرینان و صنعتگران استان باشیم که در نتیجه این تلاش‌ها استان در مسیر صعودی فضای کسب و کار قرار گرفته به طوریکه در سه ماهه آخر سال ۹۹، به رتبه سوم در بحث کسب و کار رسیدیم و امیدواریم با تداوم این روند به مقام اول دست پیدا کنیم.

مدیر علمی سازمان مدیریت صنعتی استان نیز طی سخنانی در این جلسه گفت: بحث تعالی عنصر  جدایی ناپذیر کسب وکار است که اگر یک کسب و کار این موضوع را جزو اهداف خود قرار ندهد، یک کسب و کار مریض تلقی خواهد شد.

مجید باقرزاده ادامه داد: یکی از ابزارهای کمک کننده به تعالی، عارضه یابی است تا ضمن مشخص شدن نقاط ضعف و قوت کسب و کار، در فرایندی قرار گیرد تا بتواند روند و مسیر حرکتی خود را با سایر کسب و کارها مقایسه کند و در نهایت پذیرش نتایج عارضه یابی گام بعدی محسوب می‌شود که متاسفانه بعضی از شرکت ها نتایج عارضه یابق را انکار می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت صنعتی براساس رسالت خود و با وجود تمامی سختی ها، طرح ایران تک را در راستای کمک به توسعه و مشخص شدن عارضه یابی کسب و کار ها  اجرا می‌کند تا از این طریق روند تعالی و نرخ رشد و توسعه‌ی شرکت ها مشخص و با سایر شرکتها مقایسه شود و ما تلاش می‌کنیم که این رویداد را در بخش اعظمی از کشور وسعت دهیم. 

آغاز به کار طرح ایران تک از سال ۱۳۹۰

مدیر روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی استان نیز در تشریح اقدامات دبیرخانه هفتمین طرح ایران تک اظهار کرد: این طرح از سال ۱۳۹۰ آغاز و اولین دوره نیز در سال ۱۳۹۱ با مشارکت ۱۲۰ شرکت از استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل و زنجان برگزار شد. 

احمد اکبری دیباور ادامه داد: ایران تک در سال های دوم، سوم به ترتیب ۱۵۰ و ۲۵۰ و از دوره چهارم به بعد نیز با حضور ۵۰۰ شرکت برگزار شده است و دوره هفتم به دلیل شیوع ویروس کرونا با تاخیری دو ساله  برگزار می‌شود.

 در پایان این مراسم از تمبر یادبود هفتمین دوره ایران تک رونمایی و همچنین از شرکت های نمونه و برتر در این دوره تجلیل شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز