خبرگزاری کار ایران

یک عکاس تبریزی:

جشنواره فیروزه یک جریان عکاسی و تاریخ مصور است

جشنواره فیروزه یک جریان عکاسی و تاریخ مصور است
کد خبر : ۱۱۰۱۷۴

چهارمین جشنواره سراسری عکس فیروزه با موضوع اولین‌های تبریز به مدت سه ماه از اول مهر تا پایان آذر توسط خانه عکاسان تبریز و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز برگزار می‌شود.

ایلنا: یکی از عکاسان تبریزی گفت: برپایی جشنواره عکس به عنوان یک جریان عکاسی می‌تواند به عکاسان و مردم کمک فراوانی کند چرا که در عین حال هم چشم مردم به دوربین‌ها و پدیده عکاسی عادت می‌کند و هم به نوعی تاریخ مصور است.
به گزارش ایلنا، حسین صدری با بیان اینکه مدت زمان طولانی برگزاری جشنواره فیروزهٔ چهارم ممکن است این جریان بودن را از بین ببرد، تصریح کرد: در گذشته وقتی عکاسان یکباره با تعداد زیاد در خیابان‌های شهر ظاهر می‌شدند از طرفی احساس نگرانی از پذیرفته نشدن در بین مردم را نداشتند و خود را محدود نمی‌دیدند ولی با توجه به فراخوان اولیه جشنواره متاسفانه امسال چنین شرایطی محقق نخواهد شد و آن جریانی که بوسیله عکاسی در پی آن هستیم اتفاق نمی‌افتد.
وی افزود: من قبلا یک دوره در جشنواره عکس فیروزه شرکت داشته‌ام، با توجه به تغییراتی که امسال در برگزاری روند جشنواره شاهد هستیم فکر می‌کنم آن شیوهٔ سال‌های گذشته که عکاسان یکدیگر را می‌دیدند و فرصتی برای تبادل نظر و تعاملات سازنده بین آن‌ها پیش می‌آمد خیلی بهتر بود ولی طولانی بودن مدت زمان برگزاری جشنواره امسال این امکان را از بین می‌برد.
صدری با اشاره به اینکه جشنواره فیروزه فاکتورهای یک جشنواره خوب را داراست، اظهار داشت: جشنواره خوب جشنواره‌ای نیست که در آن هزینه‌های زیادی بکار رفته باشد، بلکه جشنواره‌ای خوب است که برگزار کننده‌های آن با صداقت برخورد کنند و به همین ترتیب عکاسان خوب و برجسته را جذب کنند.
این عکاس ادامه داد: همچنین مواردی نظیر داوری خوب و سطح کیفی بالا و سیاست گذاری‌های مسئولان برگزاری همه و همه از مواردی است که به رونق جشنواره‌های عکس نظیر فیروزه کمک فراوانی می‌کند.
وی همچنین موضوع عکاسی از اولین‌های تبریز را موضوعی سهل الوصول خوانده و گفت: این‌ها موضوع پیچیده‌ای نیست، یک سری از موضوعات است که می‌تواند به تصویر بیاید. البته در این بین موضوعاتی نظیر مشروطیت هستند که برای عکاسی محدودیت دارند و به اصطلاح دست عکاس برای عکاسی باز نیست.
صدری افزود: ولی موضوعاتی نظیر فرش و چاپخانه و ورزش سهل الوصول‌تر هستند. مطالعه کردن قبل از عکاسی تاثیز فراوانی در عکاسی دارد و عکاسان می‌توانند با استفاده از نشانه‌های شهری موجود به کشف این موضوعات دست یابند.
وی تاکید کرد: هر قدر امکانات بیشتری از سوی ستاد برگزاری جشنواره برای عکاسی در اختیار عکاسان قرار داده شود، بهتر است.
چهارمین جشنواره سراسری عکس فیروزه با موضوع اولین‌های تبریز به مدت سه ماه از اول مهر تا پایان آذر توسط خانه عکاسان تبریز و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز برگزار می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز