معاون جهادکشاورزی آذربایجان شرقی:
تولید سبزی برگی در آذربایجان شرقی افزایش یافت
ریحان، شاهی، تره، ترخون، جعفری، گشنیز، نعناع و اسفناج ازجمله محصولات سبزی برگی تولید شده در سطح این استان هستند.
ایلنا: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولیدکنندگان سبزی این استان، با تولید ۳۱ هزارتن سبزی برگی درسطح بیش از یک هزار وششصد هکتار از اراضی زیرکشت، در مقایسه با سال گذشته به افزایش ۱۰ درصدی این محصولات از نظر کمی دست یافتهاند.
به گزارش خبرنگار ایلنا ایوب ایرانی فام در جلسه شورای هماهنگی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، با اشاره به عملکرد ۱۹/۳ تن در هر هکتار برای سبزی برگی در آذربایجان شرقی گفت: شهرستانهای تبریز و مراغه تولید کننده بیش از ۶۰ درصد از سبزیجات برگی استان، پیشرو در تولید این محصولات به شمار میآیند.
وی افزود: ریحان، شاهی، تره، ترخون، جعفری، گشنیز، نعناع و اسفناج ازجمله محصولات سبزی برگی تولید شده در سطح این استان هستند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت الگوی کشت در تاثیر مطلوب استفاده از منابع تولید در بخش کشاورزی گفت: این معاونت نهادینه سازی استفاده بهینه از منابع تولید و الگوی کشت را در بخش تولید سبزی و صیفی به جهت دستیابی به تولید کیفی وکمی با حداقل منابع مصرفی بخصوص آب مد نظر داشته و با استفاده از امکانات موردنیاز، درصدد تحقق آن است.