عضو کمیته راهبردی کارکنان صنعت نفت جنوب:
زنگنه ناخدای مومنی برای كشتی طوفان زده نفت باشد

یك تیم قوی و صاحب برنامه كه توان اداره یك وزارتخانه را داشته باشند برای هلدینگ خلیج فارس باید در نظر گرفته شود.
ایلنا: یک عضو کمیته راهبردی کارکنان صنعت نفت جنوب گفت: رای اعتماد مجلس به بیژن نامدار زنگنه، به عنوان یک افتخار در کارنامه این مجلس ثبت خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از بندر امام خمینی «ره»، قاسم امیری افزود: این اتفاق میمون و مبارک در حالی رخ داد که مخالفان با بسیج تمام نیروهای خود سعی در ایجاد شبهه و شک و تردید برای رای اعتماد به زنگنه را داشتند که البته با تلاش دلسوزان نظام و مملکت در بخش صنعت نفت و دفاع تمام قد حجت الاسلام روحانی مانع از این کار شد.
وی گفت: تکاپوی کارکنان صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، پخش و پالایش و به طور کلی صنعت نفت، که با برگزاری همایشها، صدور بیانیهها (ازجمله بیانیهای با بیش از ۱۰۰۰ امضا از کارکنان صنعت نفت در جنوب)، مصاحبههای فعالان اجتماعی و حامیان ستادی و غیر ستادی روحانی، حمایت مدیران با سابقه صنعت نفت و بسیاری عزیزان دیگر و تلاش بخش خردگرای مجلس شورای اسلامی، باعث شد که فشار و استرس چند روزه، از روی دوش خیرخواهان و دوستداران صنعت نفت برداشته شود. این رخداد مبارک را به فال نیک گرفته و آرزو میکنیم که زنگنه، ناخدای مومنی برای کشتی طوفان زده نفت باشد. طوفانی که از دو کانون مهم و دو سرچشمه نامیمون شروع شده است، یکی مسائل بین المللی و تحریم ناجوانمردانه دشمنان که به بهانههای واهی و خیالپردازیهای سیاسی بر ملت ما تحمیل شده و دیگری برخی سوء مدیریتهای داخلی که آثار و تبعات آن چون زخمی بر پیکره این صنعت ماندگار خواهد ماند.
امیری ادامه داد: همه دلسوزان نظام و مملکت باید دست در دست هم داده و در هر مجموعهای که هستند برای برون رفت از شرایط نامطلوب فعلی همت کنند. ایام انتخابات و تبلیغات تمام شده است و تمام نیروها صرف نظر از وابستگیهای فکری و سیاسی که دارند باید چونان سربازی فداکار برای وطن کار کنند.
وی افزود: هر چند که از تولد صنعت پتروشیمی در کشور ما حدود نیم قرن میگذرد، اما اوج رشد این صنعت مولد به حدود بیش از یک دهه گذشته بر میگردد. میدان رشد دراین صنعت به حدی وسیع و باز است که شاید با تمرکز بر روی فقط همین یک محور، حداقل نیمی از از مشکلات اشتغال در کشور حل شود. جای بسی تاسف است با وجود این منطقه عظیم پتروشیمی در منطقه، هنوز حتی برخی جوانان ماهشهری و خوزستانی، در به در دنبال کار میگردند و تاسف بارتر اینکه شهرستان بندر ماهشهر و بندر امام خمینی (ره) هنوز نتوانستهاند چهره یک شهر مدرن و صنعتی را به خود بگیرند. این مردم نجیب شایسته بیشتر از اینها هستند.
عضو کمیته راهبردی کارکنان صنعت نفت جنوب گفت: انتظار کارکنان صنعت نفت و خصوصآ پتروشیمی این است که مدیران توانمندی که به کار گرفته میشوند، بومی این صنعت باشند و از نظر فنی به فرآیندهای موجود در پتروشیمی مسلط باشند. بحث سکونت در منطقه و یا حداقل داشتن سابقه طولانی مدت در منطقه میتواند بسیاری از دغدغهها، نگرانیها و مشکلات کارکنان را چه به لحاظ زیست محیطی و سلامت بهداشت و روان و چه به لحاظ رفاهی، بدون واسطه منتقل کند.
امیری افزود: بحرانی که صنعت پتروشیمی الآن درگیر آن است مسائل ناشی از تحریم است که هم تامین قطعه و مواد اولیه را با چالش جدی مواجه کرده است و هم موانع جدی برای فروش محصولات به وجود آورده است. از دیگر مسائل مهم پیش روی صنعت پتروشیمی و مدیریت جدید آن، شاید مساله هلدینگ باشد. با توجه به سیاستهای کلی و کلان نظام در قالب هلدینگ خلیج فارس، مجموعه عظیمی در حال واگذاری است و به نظر میرسد برای کسب موفقیت در این پروسه، باید نگاه ویژهای به این بخش نمود، یک تیم قوی و صاحب برنامه که توان اداره یک وزارتخانه را داشته باشند برای هلدینگ خلیج فارس باید در نظر گرفته شود.
وی در پایان گفت: خوشبختانه در دو منطقه عظیم منطقه ویژه ماهشهر و عسلویه و نیز سایر نقاط پتروشیمیخیز، نیروهای توانمند و مدیران برجسته زیادی برای این منظور یافت میشود. انشاءالله که با انتخاب مدیری توانا برای معاونت پتروشیمی، شاهد تغییرات محسوس هم در موضوع نیروی انسانی و مطالبات به حق کارکنان و هم در بحث کارهای زیر ساختی و کلان باشیم و صنعت پتروشیمی و فازهای تعطیل شده، مجددآ رونق بگیرند و در جهت خلق حماسه اقتصادی مورد نظر رهبری، که ملت بیصبرانه آنرا به انتظار نشستهاند، صنعت پتروشیمی بتواند نقشی تاریخی ایفا کند.