محمدرضا تابش:
نمایندگان با دولت برآمده از رای مردم همراه شوند

مایه سرافکندگی است که کشورمان ازنظر فساد مالی جزو ده کشور اول جهان و ازنظر رواج طلاق در رتبه چهارم دنیا باشد/دولتهای نهم و دهم 63 درصد درآمد نفتی ایران طی 108 سال گذشته، معادل 700 میلیارد دلار را هزینه کردهاند که اگر مبتنی بر برنامهریزیهای علمی و واقع بینانه بود، ما امروز به یک قدرت منطقهای تبدیل شده بودیم.
ایلنا: محمدرضا تابش؛ نماینده یزد و اردکان و موافق؛ در سخنانی درباره وزرای پیشنهادی گفت: وظیفه خویش میدانم که برای قدردانی از حضور و مشارکت مردم شریف ایران در انتخابات ریاست جمهوری و خلق حماسه سیاسی موردنظر مقام معظم رهبری امروز از برنامههای دولت منتخب آنان دفاع کنم و از نمایندگان محترم بخواهم که همراه با رأی معنادار ملت، به کابینه پیشنهادی جناب آقای دکتر روحانی رای اعتماد دهند.
تابش ادامه داد: مطالعه و بررسی برنامهها و توانایی وزرای پیشنهادی حق یکایک ماست. اما انجام این مهم باید بر پایه اخلاق و موازین دینی باشد. قرآن کریم ما را در این راه از غیبت و کنجکاوی و گمانهزنی درباره افراد بازمیدارد و این گناهان را مستوجب سختترین عقوبتها میداند. (سوره حجرات – آیه 12).
وی گفت: من به حسب وظیفهای که در این مرحله تاریخی احساس میکنم؛ لازم میدانم نکاتی را به استحضار برسانم:
1- اکثریت مردم ما در 24 خرداد رای به تغییر و اصلاح وضع موجود در کشور دادند و به اعتدال، ثبات و عقلانیت امید بستند. دولت تدبیر و امید حاصل همین گفتمانی است که در طول انتخابات شکل گرفت. نقش راه گشایانۀ مقام معظم رهبری، حضور فعالانۀ همۀ سلیقهها، گروهها و جریانهای سیاسی در این انتخابات و اثرگذاری شخصیتهای مقبولِ مردم در خلق این حماسه بزرگ برجسته است. باید از یاد نبرد مردم در این انتخابات به افراط و افراطیگری نه و به اعتدال و عقلانیت آری گفتند. اکنون نوبت ماست که به انتخاب آن روز مردم و به کابینۀ امروز منتخب مردم آری بگوییم و به انتخاب، امید و اعتماد مردم رای مثبت بدهیم.
2- ترکیب کابینه پیشنهادی ترکیبی اعتدالیست. فصل مشترک آرای ملی و مجموعهای است که باهم معنا دارد. این کابینه ترکیبی بهم پیوسته و توانمند و متوجه به جهات مختلف سیاسی است پس مناسب است به کل این کابینه رای اعتماد بدهیم.
3- کابینه پیشنهادی برای خارج کردن کشور از دایره مشکلات و مسائلی آمده است که متاسفانه جامعه به آنها گرفتار است: حدود سی و چهار قطعنامه توسط اتحادیه اروپا، آمریکا و سازمان ملل بر علیه ایران موجب شدت گرفتن تحریمها، وضعیت بد اقتصادی کشور، تورم و نرخ بیکاری دو رقمی و رشد اقتصادی صفر شده است. این درحالیست که دولتهای نهم و دهم 63 درصد درآمد نفتی ایران طی 108 سال گذشته، معادل 700 میلیارد دلار را هزینه کردهاند که اگر مبتنی بر برنامهریزیهای علمی و واقع بینانه بود، ما امروز به یک قدرت منطقهای تبدیل شده بودیم. برای ما به عنوان امالقرای جهان اسلام مایه سرافکندگی است که کشورمان ازنظر فساد مالی جزو ده کشور اول جهان و ازنظر رواج طلاق در رتبه چهارم دنیا باشد و تعداد معتادان ما بنابه اعلام مقامات رسمی از 4 میلیون نفر متجاوز گردد. کمک واقعی مجلس؛ در این شرایط دادن رای بالا به وزیران منتخب است.
4- آشنایی و تسلط وزیر خارجه پیشنهادی به حوزۀ ماموریت و قدرت آینده نگری او بیتردید در خروج کشور از نگرانیهای کنونی تاثیرگذار خواهد بود.
در حوزه نفت و انرژی، تجربه و کارآمدی وزرای معرفی شده میتواند تضمین کنندۀ اجرای برنامههای مهم دولت در این حوزه باشد.
برنامههای حوزه اقتصادی دولت متناسب با مهمترین نیازها و چالشهای کشور است. وزرای مجرب و توانمندی که معرفی شدهاند؛ مسلما خواهند توانست با بهبود شاخصهای اقتصادی و رونق تولید، عمران و آبادانی کشور و رفاه مردم را رقم زنند.
در حوزههای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری برنامههای دولت بسیار درخشان است و وزرای منتخب میتوانند با بینش و روش اعتدالی که دارند «دانشگاه با ثبات و دارای تحرک علمی»و «مدرسه هوشمند و خلاق» را در کشور ایجاد کنند و توسعه دهند.
در حوزههای فرهنگی و اجتماعی نیز وزیران پیشنهادی از تناسب بالایی با حوزههای مسئولیت خود برخوردارند و توانایی تحقق شعارهای دولت را دارند.
در حوزه سیاست داخلی، قضایی، دفاع و امنیت، جامعه بیش از هرچیز به دنبال شرایط امن و بدور از ترس و نگرانی است. باید رویکردهای امنیتی و افراطی جای خود را به رویکردهای قانونی و مدنی بدهد و اسباب تحقق شعارهای ریاست محترم جمهور در تامین آزادیها و استیفای حقوق اساسی شهروندان و تقویت بنیه دفاعی کشور فراهم شود. امیدوارم با توجه به برنامهها و سخنان وزیران پیشنهادی در جلسات با نمایندگان، شاهد رفع تضییقات و محدودیتهای موجود باشیم.
5- همکاران عزیز و ارجمند: گرایشهای مختلف مردم پای صندوقهای رای باهم کنار آمدند و همراه شدند، ماهم با هرسلیقه و نظر سیاسی که داریم به هنگام رای به وزیران پیشنهادی باهم و با دولت برآمده از رای مردم همراه شویم. فرصت کم نظیری برای حل مشکلات کشور و عبور از تنگناها فراهم شده است، این فرصت را از دست ندهیم و کاری بکنیم.
متناسب با این روزها با استفهامی کردن سخن حافظ از خود و شما می پرسم:
ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی؟
اسباب جمع داری و کاری نمی کنی؟
چوگانِ حکم در کف و گوئی نمی زنی؟
بازِ ظفر به دست و شکاری نمی کنی؟
والسلام