خبرگزاری کار ایران

کاظم جلالی در مجلس:

نباید با بهانه‌گیری غیرمنصفانه مانع بهبود اوضاع شد

نباید با بهانه‌گیری غیرمنصفانه مانع بهبود اوضاع شد
کد خبر : ۹۵۹۸۳

ملاک برای تشخیص فتنه‌گر بودن افراد بیانات رهبر انقلاب است. نمی‌توان به صرف حضور افراد در ستاد انتخابی نامزدهای مورد تایید شورای نگهبان یا انجام اعتراض‌های قانونی آن‌ها را فتنه‌گر دانست.

ایلنا: کاظم جلالی(نماینده شاهرود و رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس) و از نمایندگان موافق در جلسه دفاع از وزاری پیشنهادی گفت: ما در شرایط حساسی تصمیم‌گیری می‌کنیم که از یکسو در داخل کشور با مشکل تامین معاش مواجهیم و از سوی دیگر در عرصه جهانی با مشکلات مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه تنها در سال ۹۱، مبلغ ۵/۹۴ هزار میلیارد تومان از بودجه ۱۴۲ هزار میلیارد تومانی کشور محقق شد، گفت: بدون شک در سالجاری نیز شاهد خواهیم بود که بخش قابل توجهی از بودجه کشور تامین نشود.

وی با بیان اینکه درحال حاضر دولت بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بدهکار است، گفت: برابر آمار اصلی تنها در بخش اقلام خوراکی شاهد ۶۲ درصد تورم افزایش قیمت بوده‌ایم و همین آمار‌ها تورم میانگین کشور را حدود ۴۲ درصد اعلام کرده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمبود شدید نقدینگی، ‌عدم استفاده از ظرفیت‌های کامل واحدهای صنعتی و مشکل بیکاری افراد تحصیلکرده ازجمله مشکلات اساسی امروز کشور است، گفت: در چنین شرایطی اگر ما به جای آقای رئیس جمهور باشیم؛ چگونگی اداره کشور بسیار مشکل است.

وی با بیان اینکه دیگر فرصت آزمون خطا وجود ندارد، افزود: ‌باید شخصیت‌های کارآزموده که توانایی اداره کشور در شرایط بحرانی را دارند، استفاده شود.

وی با بیان اینکه خیلی از کسانی که امروز به اصرار رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شده‌اند در ابتدا حاضر به قبول مسئولیت نبوده‌اند، گفت: دلیل امر این است که شرایط خوبی نیست بنابراین نباید با بهانه‌گیری غیرمنصفانه مانع بهبود اوضاع شد.

جلالی گفت: ‌فارغ از نقدهایی که به برخی از عناصر و افراد حاضر در کابینه جدید وارد است، ترکیب کلی کابینه نشان دهنده حضور افراد متخصص و مجربی است که با وجه به شرایط حال کشور انتخاب شده‌اند.

وی با یادآوری ۲۸ مولفه‌ای که به گفته دکتر روحانی برای چیدمان اعضای کابینه مورد استفاده قرار داده است، گفت: اسلام‌مداری، ‌تدین، صیانت از ارزش‌های دینی، دوری جستن از افراطی‌گری، سلامت مال، پاک دستی و صلاحیت حرفه‌ای از جمله ملاک‌هایی است که برای انتخاب این افراد مورد استفاده قرار گرفته است.

وی با انتقاد از اینکه برخی در داخل از مجلس به بهانه فتنه‌گری فضاسازی غیرحرفه‌ای انجام داده‌اند، گفت: این مساله به صلاح کشور نیست.

وی با تاکید براینکه ملاک برای تشخیص فتنه‌گر بودن افراد بیانات رهبر انقلاب است، افزود: نمی‌توان به صرف حضور افراد در ستاد انتخابی نامزدهای مورد تایید شورای نگهبان یا انجام اعتراض‌های قانونی آن‌ها را فتنه‌گر دانست.

به گفته جلالی؛ باید طبق گفته‌های رهبری عمل کرد.

وی افزود: فتنه‌گران کسانی هستند که بعداز بیانات رهبری در روز ۲۹ خرداد و تایید انتخابات سال ۸۸ از سوی شورای نگهبان همچنان به حرکات خود ادامه دادند و مردم را به اعتراض‌های خیابانی فراخواندند.

وی افزود: ‌اگر بخواهیم غیر از این عمل کنیم ۹۵ درصد مردم ایران فتنه‌گر یا ساکتین فتنه تشکیل می‌دهند.

به گفته جلالی، مجلس تنها به شرط پایبندی اعضای کابینه به اعتدال پیروی از خط امام، ‌اطاعت از مقام معظم رهبری و ادامه راه شهدا از آن‌ها حمایت می‌کند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز