خبرگزاری کار ایران

انتشار بیانیه خانه تئاتر خطاب به دکتر حسن روحانی

کد خبر : ۸۴۷۰۰

خانه تئاتر در بیانیه‌ای که خطاب به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران خواست‌های جامعه صنفی تئاتر را مطرح کرد.

ایلنا: خانه تئاتر در بیانیه‌ای که خطاب به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران خواست‌های جامعه صنفی تئاتر را مطرح کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی خانه تئاتر، در این بیانیه با تبریک به دکتر روحانی به مناسبت انتخاب وی به عنوان رئیس قوه مجریه، آمده است:

جناب آقای دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور محترم دولت یازدهم ایران

با سلام و احترام،

هیئت مدیره‌ی خانه‌ی تئاتر انتخاب و حضور شما را در جای‌گاه بلندمرتبه‌‌ترین شخص قوه‌ی اجرایی کشور تبریک گفته و سرفرازی شما را در این مسئولیت خطیر آرزومند است.

سخنان اخیر شما البته اگر بدان عمل بشود نویدبخش سال‌هایی خوش برای فرهنگ و هنر کشور است. "اعتدال مشی و شیوه‌ای است که راه تندروی و افراط و شعار و خودمحوری و خودشیفتگی را نمی‌پیماید. عقلانیت و اعتدال متکی به مشورت و خرد جمعی و برآورد هزینه‌ها و فایده‌هاست و متکی به این است که مسیر قانون‌گرایی را دنبال کند، در مسیر افراط و تندروی و تفریط قرار نگیرد. البته در مصداق هر موردی در جایش توضیح خواهم داد که چه‌گونه می‌توانیم بامشی اعتدال به اهداف دست یابیم. مثلاً به جای اینکه در امور اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دولت مستقیم مداخله کنم بیشتر از انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی و تخصصی بهره خواهم برد و استفاده خواهم کرد. در هر زمینه‌ای با مشورت تصمیم خواهم گرفت و کار به خود مردم واگذار خواهد شد». این بخشی از سخنان امیدبخش اخیر شماست. ما نیز در این سال‌ها همین‌ها را می‌خواستیم و البته احترام به آزادی بیان در چارچوب قانون را که در سخنان شما سهواً ناگفته مانده بود. خانه‌ی تئاتر تنها تشکل غیردولتی است که هیئت مدیره‌ی آن هر دو سال طی انتخابات آزاد توسط اعضای آن انتخاب می‌شوند. این خانه پیش از ورود شما و دردست‌گیری سُکّان اجرایی کشور با اتکا به سخنان امیدبخش اخیر امیدوار است گام‌هایی استوار برای به‌بود وضعیت ناگوار تئاتر کشور برداشته شود. سال‌های گذشته بیش از پیش دورانی تلخ برای تئاتر ایران بوده است. بی‌اعتنایی به وضع معیشتی هنرمندان تئاتر، نپرداختن بودجه‌ی تصویب‌شده‌ی تئاتر به تئاتری‌ها، بی‌اعتنایی به نمایش ایرانی، سانسور فراقانونی، دخالت نهادهای غیرمسئول و غیرمرتبط با تئاتر، بی‌اعتنایی به نهاد قانونی خانه‌ی تئاتر و صدور بخش‌نامه‌های ناکارشناسانه، بازدارنده و مناقشه‌برانگیز در سال‌های گذشته بیش از پیش روزگار را به کام هنرمندان این عرصه تلخ کرده است. بی‌شک نبودِ واژه‌ی هنر در عنوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به بی‌اعتنایی به هنر به‌ویژه تئاتر دامن زده است. امید که واژه‌ی هنر به عنوان وزارت فرهنگ و ارشاد افزوده شود. امید که با انتخاب وزیری کاردان و فرهنگ‌وهنر‌دوست سال‌هایی روشن و بارور برای تئاتر ایران در پیش باشد.

ارسال نظر