خبرگزاری کار ایران

رییس پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با ایلنا:

هیچ کسی نمی‌تواند جریمه پلیس را حذف کند/احتمال حذف اخذ عوارض محدوده زوج و فرد سال ۹۷ توسط دیوان عدالت اداری/آموزش آیین‌نامه توسط آموزشگاه‌های رانندگی اجباری نیست

هیچ کسی نمی‌تواند جریمه پلیس را حذف کند/احتمال حذف اخذ عوارض محدوده زوج و فرد سال ۹۷ توسط دیوان عدالت اداری/آموزش آیین‌نامه توسط آموزشگاه‌های رانندگی اجباری نیست
کد خبر : ۷۹۵۰۱۴

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه هیچ کسی نمی‌تواند جریمه پلیس را حذف کند از احتمال حذف اخذ عوارض محدوده زوج و فرد در سال ۹۷ توسط دیوان عدالت اداری خبر داد.

سردار سید کمال هادیانفر (رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره اظهارات اخیر فرماندار تهران مبنی بر بخشودگی جرائم افرادی که در سال ۹۷ بدون داشتن مجوز وارد محدوده طرح زوج و فرد شده‌اند، گفت: این موضوع در دیوان عدالت اداری در دست بررسی است.

وی ادامه داد: جریمه پلیس قانون است و کسی نمی‌تواند آن را حذف کند، اما پرداخت عوارض براساس مصوبه شورای شهر تهران است و بحث آن جداست، اگر شنیدید کسی گفت من جریمه را حذف می‌کنم، حرف اشتباهی زده است.

رییس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: شاید عوارض براساس شکایتی که در دیوان وجود دارد، حذف شود، اما جریمه پلیس حذف نخواهد شد، چراکه محدوده طرح ترافیک یا محدوده‌های زوج و فرد که در حال حاضر به محدوده طرح کاهش آلودگی هوا تغییر نام یافته، آن چیزی است که قانون تعیین کرده است و افرادی که بدون مجوز در این محدوده تردد کرده‌اند، براساس قانون جریمه شده‌اند، بنابراین این جریمه حذف نخواهد شد، اما همانطور که گفتم پرداخت عوارض توسط افرادی که بدون مجوز در محدوده زوج و فرد تردد کرده‌اند، همان پرونده‌ای است که در دیوان عدالت اداری در حال رسیدگی است و احتمال حذف آن وجود دارد.

سردار هادیانفر در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی گفت: در آیین‌نامه جدید دولت نرخ‌گذاری در آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی بر عهده وزارت صمت است، اخیرا نیز این آموزشگاه‌ها افزایش قیمت داده‌اند و قیمت‌ از ۷۳۰ هزار تومان برای گواهی‌نامه پایه ۳ به بیش از ۹۰۰ هزار تومان رشد پیدا کرده است.

وی ادامه داد: مردم بدانند که آموزش آیین‌نامه اجباری نیست و متقاضی می‌تواند تصمیم بگیرد که در کلاس‌های مربوط به آموزش آیین‌نامه شرکت کند یا خیر، اما برگزاری آزمون آیین‌نامه اجباری است. همچنین مدت زمانی که برای آموزش شهری در نظر گرفته می‌شود، ۱۰ ساعت است، اما ممکن است فردی در کمتر از این مدت زمان مهارت پیدا کند و فردی نیز ممکن است، نیاز به مدت زمان بیشتری برای کسب مهارت در زمینه شهری داشته باشد، بنابراین باید هزینه بیشتری برای آموزش پرداخت کند، چراکه ماشین و مربی در اختیار هنرجو است.

رییس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: چنانچه آموزشگاهی برخلاف آیین‌نامه و به بهانه‌های مختلف از هنرجو هزینه دریافت می‌کند، هنرجویان می‌توانند به بازرسی پلیس راهور در مراکز استان‌ها مراجعه کرده و از آموزشگاه مربوطه شکایت کنند و ما نیز حتما به این شکایات رسیدگی کرده و در کارکرد این آموزشگاه‌ها تجدیدنظر خواهیم کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز