مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خوزستان خبرداد:
تحقق بیش از 106 میلیارد تومان درآمد مازاد در خوزستان

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به این که فعالیت هایی که انجام می دهیم نه حسی بلکه ادراکی هستند، گفت: رتبه برتر و اول کشوری را در تحقق حسابداری تعهدی و همچنین خرید کالای داخلی کسب کردیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، مسعود صدری اظهار کرد: امسال تخصیص اعتبارات استانی از محل اوراق خزانه بود و به همین دلیل دستگاههای اجرایی مشکلاتی در خصوص مأموریت های محوله داشتند؛ طی هماهنگی و تصمیمات اخذ شده این اوراق را به تخصیص نقدی تغییر دادند.
وی افزود: در ۱۰ ماه نخست سال جاری درآمدهای استان با ۱۰۳ درصد تحقق یافته و ۱۰۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز درآمد مازاد داشتیم که بر اساس قانون، ۵۳ درصد آن باید به استان برگردد و از این مبلغ ۲۰ درصد به عنوان اعتبارات هزینه ای به دستگاه های اجرایی اختصاص پیدا می کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان تصریح کرد: ۱۰ سال است که در راستای پاسخگویی به مطالبات شهروندان به دنبال اصلاح و ارتقای نسبت تسهیلات به سپرده هستیم؛ نمایندگان پیگیری های بسیاری در این خصوص داشتند و در نهایت وزارت اقتصاد به مسئولان استان دستور داد که گزارش تحلیلی در مورد این حوزه تهیه و ارسال شود.
صدری با اشاره به این که در راستای اقتصاد مقاومتی به دلیل این که دستگاه ستادی و حاکمیتی هستیم، فعالیت هایی که انجام می دهیم نه حسی بلکه ادراکی هستند، گفت: رتبه برتر و اول کشوری را در راستای تحقق حسابداری تعهدی و همچنین خرید کالای داخلی را کسب کردیم.
وی عنوان کرد: در زمان استاندار قبلی به دنبال انجام حداکثر خریدها از داخل استان بودیم؛ در عین حال، شفاف سازی و رقابت پذیری اقتصاد را هم مدنظر داشتیم؛ پس از آن هم سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) را فعال کردیم که بر اساس فراخوان ملی و هر کسی که کمترین قیمت را ارائه دهد، موفق به انجام معامله می شود و با استقرار این سامانه شاهد هیچ تبعیضی نخواهیم بود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به این که بنگاهی کارا است که کالا را با بهترین کیفیت و پائین ترین قیمت تولید کند، افزود: اجرایی شدن این سامانه به روزتر شدن بنگاه های اقتصادی استان و افزایش قابلیت رقابت با سایر بنگاه های خارج از استان را به دنبال خواهد داشت.
کارشناس مسئول معاونت اقتصادی اقتصاد و دارایی خوزستان نیز در این جلسه، اظهار کرد: از سال ۹۳ تاکنون جلسات بسیاری برای خرید از داخل استان برگزار کردیم و طی این سال ها ۵۱ هزار میلیارد تومان خرید در خوزستان انجام شده است. بیش از ۶۰ درصد این خریدها از درون استان تأمین شده است.
فرهاد ترحمی ادامه داد: ۹ گروه هدف داریم که به صورت مجزا برای آن ها جلسات متعدد برگزار و آمار از آن ها اخذ می شود؛ کارخانه ها و بخش خصوصی، شرکت های نفتی و گاز، دستگاه های با ذی حسابی برون سازمانی، شرکت های دولتی، دستگاه های با انتصاب ذی حسابی از سوی این اداره کل، شهرداری ها، بیمه و بانک ها جزو این گروه ها هستند.
وی در پایان یاد آور شد: بیشترین سهم را فولاد دارد با ۱۲ هزار میلیارد تومان خرید، ملی حفاری رتبه دوم و به ترتیب تا پتروشیمی فجر که رتبه دهم را دارد.