پیگیری خبر/ یك مقام كارفرمایی در کارخانه آلومتک:
چارهای جز اخراج ۵۰ کارگر نداشتیم

سه سال است وزارت نیرو از پرداخت مطالبات خود به کارخانه آلومتک خودداری میکند/ بیکاری ۵۰ کارگر آموزش دیدهای که هزینههای زیادی برای آموزش آنان نیز شده بود، بسیار ناراحت کننده است اما ما چارهای جز این كار نداشتیم.
در پی انتشار خبر اخراج ۵۰ كارگر در كارخانه «آلومتک و آلومراد» قزوین، معاون مدیر عامل این كارخانه اعلام کرد: تعویق مطالبات کارخانه آلومتک از وزارت نیرو باعث ایجاد مشکلات تعدیل نیرو و کاهش ظرفیت تولید شده است.
عباس رستمی در تشریح مشکلات این کارخانه، به ایلنا گفت: سه سال است وزارت نیرو از پرداخت مطالبات خود به کارخانه آلومتک خود داری میکند و ما ناچار شدهایم برای ادامه حیات و حفظ اشتغال کارگران خود از سال ۹۰ با کاهش ظرفیت خود همچنان به تولید ادامه دهیم.
او با بیان اینکه از یک سال گذشته تولیدی نداشتهایم افزود: کارخانه آلومتک با ۳۵۰ کارگر به سبب افزایش مشکلات مالی ناچار شد امروز در اولین روز كاری زمستان، ۵۰ کارگر قرار دادی خود را با سوابق بیش از ۵سال تعدیل کند.
رستمی میزان مطالبات کارخانه آلومتک را ۱۰ میلیارد تومان عنوان کرد واظهار داشت: وزارت نیرو طی دو سال گذشته مطالبات پیمانکاران خود را پرداخت نکرده و سفارشات جدیدی نیز به کارخانهها نداده است از این رو باعث افزایش مشکلات کارخانجاتی همانند آلومتک شده است.
به گفته معاون مدیر عامل کارخانه آلومتک محصولات تولیدی این واحد تولیدی که هادیهای فشار قوی انتقال نیروست فقط برای مصارف انتقال برق در وزارت نیرو کاربرد دارد.
رستمی در بخش دیگر از سخنان خود با انتقاد ازعدم پرداخت تسهیلات بانکی از سوی ستاد تسهیلات واحدهای بحرانزا استان گفت: با آنکه کلیه مسئولان استانی و کشوری از وضعیت بحرانی کارخانه با خبر هستند متاسفانه توجهای به حل مشکلات این کارخانه نداشته و به راهکارهای پیشنهادی ما نیز برای خروج از بحران اهمیتی نمیدهند.
او اضافه کرد: کارخانه آلو متک با راه کار تغییر کاربری کارخانه و انتقال آن سعی کرد به نوعی با ایجاد تولید حفظ اشتغال کند که باز هم با مخالفت مسئولان هیچ یاریای از سوی انان به کارخانه نشد.
این مقام كارفرمایی با بیان اینکه تنها راه نجات کار کارخانه آلومتک انعقاد قرار داد با کشورهای خارجی برای صادرات محصولات خود بود که انهم با قوانین جدید مسدود کننده کاملا از بین رفت، این در حالیست که این کارخانه در ده ماه گذشته قرار داد ۱۲ هزار تن تولید کابل را در اختیار داشت و می توانست خود را نجات دهد.
او ادامه داد: بیکاری ۵۰ کارگر آموزش دیدهای که هزینههای زیادی برای آموزش آنان نیز شده بود، بسیار ناراحت کننده است اما ما چارهای جز این كار نداشتیم.
او میزان ظرفیت تولید این کارخانه را سه هزار و پانصد تن در ماه اعلام کرد و افزود: کل تولید این کارخانه در سال ۹۰ سه هزار تن بوده واین رقم در سال ۹۱ بعد از گذشت ۱۰ ماه به ۱۸۰ تن رسیده است.
گفتنی است کارخانه آلومتک تولید کننده ا نواع هادیهای هوایی خطوط انتقال و توزیع، کابلهای زمینی و هوایی فشار ضعیف آلومینیومی، پروفیلهای آلومینیومی ساختمانی و صنعتی، رادهای آلومینیومی خالص و آلیاژی و بیلتهای آلومینیومی در استان قزوین است.