کتاب پژوهشی سی سال جشنواره تئاتر فجر منتشر میشود
فاز نخست کتاب پژوهشی «بررسی آماری تحلیلی سی سال جشنواره بین المللی تئاتر فجر» به همت انتشارات نمایش، بهمن ماه سال جاری، منتشر میشود.
ایلنا: منوچهر اکبرلو از انتشار کتاب پژوهشی بررسی آماری تحلیلی سی سال جشنواره بین المللی تئاتر فجر خبر داد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی، اكبرلو گفت: این اثر به سفارش دبیرخانه جشنواره بین المللی تئاتر فجر در سه مرحله، با همکاری گروهی از نویسندگان، منتقدان و پژوهشگران در حال تولید است، که فاز اول آن، به همت انتشارات نمایش بهمن ماه، منتشر میشود.
وی با بیان اینکه مهرداد رایانی مخصوص، مهدی نصیری، امین عظیمی، رضا آشفته، جلال تجنگی، سعید داخ، احسان مجیدی، حمید ملاحسینی و الهام مشتاق از جمله کسانیاند که در بخش آغازین این پروژه همکاری داشتهاند، اظهار کرد: در نخستین فاز این کتاب پژوهشی، اطلاعات آماری و تحلیل پنج دوره اخیر جشنواره بین المللی تئاتر فجر، که شامل بیست و ششمین تا سی امین دوره این جشنواره میشود، در قالب ۵۰۰ صفحه جمع آوری شده است.
اکبرلو تشریح کرد: در دومین فاز این کتاب، اطلاعات تکمیلی بیست و پنج دوره پیشین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، خردادماه سال آینده منتشر میشود. همچنین فاز سوم این پژوهش نیز به تحلیل بیست و پنج دوره قبلی این جشنواره اختصاص خواهد داشت.
پژوهشگر کتاب «بررسی آماری تحلیلی سی سال جشنواره بین المللی تئاتر فجر» اذعان کرد: امیدوارم با انتشار این مجموعه پژوهشی، مدیران و هنرمندان تئاتر کشور دریابند که در طول سی سال جشنواره بین المللی تئاتر فجر، مهمترین جشنواره تئاتر کشور چه راهی را پیموده و تا چه میزان به اهداف خود نزدیک شده است و در ادامه چه اقدامی باید انجام دهد.
اکبرلو در ادامه به نگارش سه نمایشنامه در حوزه کودک و نوجوان اشاره کرد و افزود: یک مجموعه نمایشنامه کوتاه کودک را با عنوان «بچهها بیاین نمایش» برای خردسالان پیش دبستانی به نگارش درآوردهام که به زودی به همت انتشارات سروش منتشر میشود.
وی در ادامه تاکید کرد: همچنین در حوزه نمایشنامه ویژه نوجوانان نیز دو داستان با عنوان «در را باز کنید» و «روایت نیک و بد روزگار» را نوشتهام که قرار است در قالب دو جلد از طریق انتشارات سروش چاپ و روانه بازار شود. نمایشنامه «در را باز کنید» برای اجرا در مدرسه به نگارش درآمده و نمایشنامه «روایت نیک و بد روزگار» نیز اقتباسی از شاهنامه فردوسی است.