رئیس انجمنهای صنفی کارگران این استان:
نوبت دهی تلفنی بازنشستگان اصفهان را سرگردان کرده است

«تعداد بیمارستانهای ملکی استان اصفهان جوابگوی بیمه شدگان این استان نیست. این مشکل با توجه به شرایط جسمی و کهولت سن برای ۲۰۰ هزار بازنشسته استان پررنگتر است.»
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران استان اصفهان از سرگردانی بازنشستگان استان اصفهان برای دریافت نوبت پزشکان مراکز درمانی این استان خبر داد.
«علی یزدانی» در این باره به ایلنا گفت: تعداد بیمارستانهای ملکی استان اصفهان جوابگوی بیمه شدگان این استان نیست. این با توجه به شرایط جسمی و کهولت سن، این مشکل برای ۲۰۰ هزار بازنشسته استان پررنگتر است.
وی ادامه داد: در بیمارستانهای ملکی استان اصفهان، نوبت دهی بیماران تحت عنوان تکریم مراجعین به صورت تلفنی انجام میشود. در نتیجه بیمه شدگان که عمدتا بازنشسته هستند چندین ماه پای تلفن منتظر دریافت نوبت دکتر میمانند.
وی افزود:بیش از ۳ میلیون نفر در استان اصفهان بیمه سازمان تامین اجتماعی هستند. برای این تعداد، تنها سه بیمارستان ملکی در سطح استان مشغول به کار است.
وی در خصوص امکانات بیمارستانهای ملکی تامین اجتماعی در استان اصفهان ادامه داد: سه بیمارستان «دکتر شریعتی»، «دکتر غرضی» و «فاطمه زهرا» مراکز ملکی استان اصفهان هستند. تعداد تختهای فعال این سه بیمارستان در مجموع کمتر از ۸۰۰ تخت است.
این فعال کارگری افزود:در سطح استان اصفهان تنها یک مرکز تخصصی دندانپزشکی به بیمه شدگان تامین اجتماعی خدمات ارائه میدهد.
یزدانی در خصوص کیفیت خدمات مراکز ملکی تامین اجتماعی تصریح کرد: تعداد مراجعین در مراکز ملکی استان اصفهان بسیار بالاست. در این شرایط نباید انتظار چندانی از کیفیت خدمات داشت.
وی با اشاره به قانون الزام درمان مصوب سال ۱۳۶۸ گفت: بر اساس قانون الزام در اساسنامه تامین اجتماعی، ارائه خدمات درمانی برای بیمه شدگان کاملا رایگان است و دریافت هرگونه وجهی خلاف مقررات قانونی موجود است.
یزدانی افزود: تاکنون حتی یک بند از این قانون اجرا نشده است. این درحالی است که خدمات درمانی به هیچ عنوان جوابگوی تعداد بیمه شدگان نیست.
وی ادامه داد: بیمه شدگان تامین اجتماعی هر ماه مبلغی را برای تامین هزینههای درمان خود میپردازند اما این سازمان امکانات لازم برای درمان بیمه شدگان خود را فراهم نکرده است.