خبرگزاری کار ایران

رویا تیموریان سفیر بیماران‌ " ام اس " شد

رویا تیموریان سفیر بیماران‌ " ام اس " شد
کد خبر : ۱۷۲۵۳۸

در اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری‌ام اس با نام پروانه‌های امید؛ رویا تیموریان به عنوان سفیر بیماران‌ " ام اس " معرفی شد.

در جشنواره فرهنگی هنری‌ام اس با نام پروانه‌های امید که به مناسبت هفته‌ ام اس با حضور شمار زیادی از مبتلایان این بیماری در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، رویا تیموریان به عنوان سفیر جامعه بیماران‌ ام اس کشور برگزیده و معرفی شد.

به گزارش ایلنا؛ تیموریان با ابراز خرسندی از این انتخاب گفت: تمام تلاش خود را برای کمک و حمایت از بیماران‌ ام اس بکار خواهم بست.

در این مراسم از نفرات بر‌تر جشنواره در ۱۰ بخش نیز تقدیر شد.

در بخش پوستر داوران این بخش ۶ اثر برگزیده را شایسته تقدیر دانستند. لوح تقدیر تعلق به احمد جمال‌پور مطلق، برای اثر «ام اس بیماری پنهان»، محسن رزاقی، برای اثر «ما می‌توانیم‌ام اس را کنترل کنیم»، عمران عبداللهی، برای اثر «آسمان من سالهاست همین رنگ است»، علی مهدوی، برای اثر «هرگز از کوره در نرو»، محمدعلی خلجی، برای اثر «ام اس آگاهی و امید» و مهدی اعطاسی، برای اثر «ام اس شود سبب خیر اگر بخواهید».

نفرات برگزیده هیئت داوران در این بخش: نفر سوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی هفت میلیون ریالی تعلق گرفت به سیدرضا موسوی برای اثر با‌ ام اس هم می‌توان زندگی کرد، نفر دوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریالی تعلق گرفت به اشکان شمس کلاهی برای اثر استقامت، نفر اول: تندیس پروانه‌های طلایی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی پانزده میلیون ریالی تعلق گرفت به هانیه جعفری برای اثر لبخند.

بخش ادبی: این بخش شامل ۲ رشته شعر: که در این رشته داوران یک اثر را به دلیل خلاقیت و نوآوری شایسته لوح تقدیر دانستند، این لوح تقدیر به محمد پاسبان شیری برای اثر این شعر نقطه ندارد داده شد.

نفرات برگزیده در قسمت شعر: نفر سوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی هفت میلیون ریالی تعلق می‌گیرد به امید گندمی برای اثر امیدیه، نفر دوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریالی تعلق گرفت به مرضیه احدی برای اثر دوستت دارم، نفر اول: تندیس پروانه‌های طلایی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی پانزده میلیون ریالی تعلق گرفت به فاطمه یزدان پرست برای اثر زندگی همراه با‌ ام اس. همچنین داوران در این بخش یک اثر را شایسته تقدیر دانستند و لوح تقدیر داوران در این رشته به مرضیه احدی برای اثر لیلا اهدا شد.

بخش داستان: نفر سوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی هفت میلیون ریالی تعلق گرفت به مریم حسینی برای اثر تب گرم، نفر دوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریال تعلق گرفت به سیدامید نقیبی برای اثر رقص مرده‌ها رقص زنده‌ها، نفر اول: تندیس پروانه‌های طلایی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی پانزده میلیون ریال تعلق گرفت به مجتبی فدایی برای اثر مزاحم که نیستم.

در ادامه این مراسم جوایز هیات داوران به فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره پروانه‌های امید که داوران این بخش حسن هدایت، مسعود رایگان، شاهین باباپور، ماهایا پطروسیان، جلیل فرجاد و دبیر آن حسن موحد بودند، اهدا شد. لوح تقدیر به خاطر فعالیت مستمر و موثر در زمینهٔ معرفی ام‌ اس و چگونگی زندگی با آن در عرصهٔ وبلاگ‌نویسی و همچنین حضور دلنشین و موثر در فیلم زن در سایهٔ ام‌اس به شرارهٔ رضوی(با عنوان وبلاگ ویولت) تقدیم شد. دیپلم افتخار و جایزه نقدی پنج میلیون ریالی به دلیل حضور با احساس و سرزنده در فیلم چند شاخه گل مریم و تاثیر باور کردنی و پررنگ آن بر مخاطبان به مهناز کوچکی و سعید ناصری داده شد. لوح تقدیر و جایزه نقدی پنج میلیون ریالی به خاطر تاثیرگذاری و نگاهی زیبا و پرامید به مبتلایان ام‌اس به نماهنگ دعوتنامه ساخته فاطمه دیندار داده شد. دیپلم افتخار و جایزه نقدی پنج میلیون ریالی به خاطر نگاه جسورانه و نقد شفاف از مسئولان و نهادهای ذیربط در زمینهٔ مسائل و کمبودهای مبتلایان به ام‌اس به فیلم امید و استقامت ساخته حسن نظری داده شد. دیپلم افتخار و جایزه نقدی پنج میلیون ریالی به خاطر نگاه آموزشی و ساختار حرفه‌ای و تاثیر امیدوارکننده و همچنین بیان دقیق و موجز عارضه ام‌اس و شیوه‌های برخورد با آن به فیلم روبروی آفتاب ساخته میثم شاه‌حسینی داده شد. تندیس جشنواره و جایزه نقدی بیست میلیون ریالی به دو فیلم بر‌تر جشنواره: فیلم چند شاخه گل مریم به کارگردانی محمد قاسم‌پور به دلیل ساختار حرفه‌ای و دقیق در نشان دادن سایه روشن زندگی یک زوج مبتلا به ام‌اس و تاثیرگذاری قوی این زندگی بر مخاطبان و فیلم زن در سایهٔ ام‌اس به کارگردانی زهرا نیازی به خاطر نشان دادن موثر و پرتوان زندگی زنان مبتلا به‌ام اس در جامعه شهری و روستایی و تاثیر محیط اجتماعی و خانوادگی در مبتلایان ام‌اس داده شد.

در بخش نگارگری: داوران این بخش ۶ اثر برگزیده را در یک سطح دانسته و دیپلم افتخار و جایزه نقدی شش میلیون ریالی را تقدیم کردند به: مینا سادات روزبان، برای اثر ایوان قاجار، پروین مبین علی برای اثر نیمه پنهان ماه، مهری ابولقاسم برای اثر باغ ایرانی، بتول مهرابی برای اثر عشق و جوانی، زینب مسعودی برای اثر شمسه، مجید ارفعی برای اثر تذهیب و تندیس پروانه‌های طلایی این بخش تعلق گرفت به مجید ارفعی برای اثر تذهیب.

بخش نقاشی: داوران این بخش ۳ اثر برگزیده را شایسته تقدیر دانستند. لوح تقدیر به: کیارش خلیلی، سعید پاک بنیان، روشنک محمدی داده شد. به تصمیم هیئت داوران در این بخش مجموعه آثار ۳ هنرمند به طور مشترک به عنوان آثار بر‌تر انتخاب شدند. دیپلم افتخار و جایزه نقدی یازده میلیون ریالی به: حمید قالیجاری، مریم حمزه، نرگس بایرام علیزاده و همچنین تندیس پروانه‌های طلایی این بخش به نرگس بایرام علیزاده اهدا شد.

در بخش کاریکاتور: داوران این بخش ۳ اثر برگزیده را شایسته تقدیر دانستند. لوح تقدیر داوران به: علیرضا پاکدل، سهیل محمدی، حمید قالیجاری داده شد. نفرات برگزیده هیئت داوران در این بخش: نفر سوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی هفت میلیون ریالی تعلق گرفت به سجاد رافعی، نفر دوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریالی تعلق گرفت به بهرام ارجمندنیا، نفر اول: تندیس پروانه‌های طلایی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی پانزده میلیون ریالی تعلق گرفت به مجید داوودی.

در بخش عکاسی: داوران این بخش ۲ اثر برگزیده را شایسته تقدیر دانستند. لوح تقدیر این بخش به محمد گنجه، برای اثر روز برفی، مجید خالقی مقدم، برای آثار امید به زندگی / امید به زندگی و آینده / امید به زندگی و خشنود برای آینده / نشاط و شادی کودکان و امید «، به تصمیم هیئت داوران در این بخش مجموعه آثار ۳ هنرمند به طور مشترک به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند. دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریالی تعلق گرفت به مجموعه آثار عطا رنجبر زیدانلو برای آثار امید به فردا / هنرمند / پشتکار و امید / امید و نشاط، فاتح شافعی برای آثار حقیقت نزدیک / سیستان و بلوچستان / امید، جواد اصغر اوغلی برای آثار مرد بارانی / امید / فرا‌تر از بند.

در بخش خوشنویسی که شامل ۳ رشته بود؛ ‌جوایز این چنین اهدا شد: در رشته نقاشی / خط: نفر سوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی هفت میلیون ریالی تعلق گرفت به شراره خدایار برای اثر تلاش و امید به زندگی، نفر دوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریالی تعلق گرفت به یلدا دهقان‌پور برای اثر مرا هزار امید است و هر هزار تویی، نفر اول: تندیس پروانه‌های طلایی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی پانزده میلیون ریالی تعلق گرفت به مهدی نتاج برای اثر مهربانی‌ها، و در بخش نستعلیق: داوران این بخش ۳ اثر برگزیده را شایسته تقدیر دانستند. لوح تقدیر به شیرین شارستانی برای اثر شعر خیام، مصطفی تاجیان، برای اثر حافظ با مطلع امید، مهدی اسماعیلی، برای الهی و نفرات برگزیده هیئت داوران در این بخش: نفر سوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی هفت میلیون ریالی تعلق گرفت به سعید توسلی برای اثر امید، نفر دوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریالی تعلق گرفت به علی خیری حبیب آبادی برای اثر نرگس مست، نفر اول: تندیس پروانه‌های طلایی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی پانزده میلیون ریال تعلق گرفت به علی طوفانی برای اثر امید و نفرات برگزیده در قسمت شکسته نستعلیق: نفر سوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی هفت میلیون ریال تعلق گرفت به عبدالکریم شم آبادی با اثر امید، نفر دوم: تندیس پروانه‌های طلایی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریال تعلق گرفت به سیدمحمد فاتح سیدنظری با اثر در دم نهفته.

در بخش تصویرسازی: داوران این بخش ۲ اثر برگزیده را شایسته تقدیر دانستند. لوح تقدیر به: رضا دالوند و عطیه تولایی داده شد و نفرات برگزیده هیئت داوران در این بخش: نفر دوم: دیپلم افتخار و جایزه نقدی ده میلیون ریالی تعلق گرفت به فائزه صدیف، برای اثر فتح امید، نفر اول: تندیس پروانه‌های طلایی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی پانزده میلیون ریالی تعلق گرفت به فهیمه شبیری، برای اثر صبح ام‌اس.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز