رکوردزنی فولاد خوزستان در صادرات با حاشیه سود قابل توجه

معاون فروش و بازرگانی شرکت فولاد خوزستان گفت: در سال ۱۴۰۳، درآمد ما به ۹۲ همت رسید و برای سال جاری برنامهریزی کردهایم تا ۱.۵ میلیون تن محصول به ارزش تقریبی ۷۰۰ میلیون دلار صادر کنیم. هدف ما برای صادرات آهن اسفنجی، دستیابی به ۲۰۰ هزار تن است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، رضا وکیلی، معاون فروش و بازرگانی شرکت فولاد خوزستان در حاشیه دومین روز از نمایشگاه ایران اکسپو 2025 در غرفه شرکت فولاد خوزستان عنوان کرد: صنعت فولاد از دیرباز تاکنون، همواره به عنوان یک صنعت مادر در کانون توجه قرار گرفته و یکی از شاخصهای توسعهیافتگی جوامع مختلف به شمار میآید.
وی ادامه داد: در همین راستا، توسعه صنعت فولاد در ایران نیز در دستور کار قرار گرفت و اوایل دهه 80 قرار بر این شد که این توسعه به صورت هدفمند در کشور پیش رود؛ به نحوی که طرح جامع فولاد کشور در برنامه چهارم توسعه با هدف تولید 28 میلیون تن فولاد در سال 1388 تدوین و گنجانده شد.
وکیلی گفت: با توجه به اینکه مسیر توسعه صنعت فولاد به طور متوازن طی نشده بود، در سال 1385 و اوایل دهه 90 نیز بازنگریهای در این طرح جامع انجام شد و برنامه تولید 55 میلیون تن فولاد در افق 1404 در دستور کار فولادسازان قرار گرفت.
معاون فروش و بازرگانی شرکت فولاد خوزستان اظهار کرد: علیرغم تحریمهای ظالمانهای که به صورت مستقیم علیه شرکت فولاد خوزستان اعمال شده است، ما امروز بزرگترین صادرکننده شمش فولادی در کشور هستیم و در بازه زمانی 1400 تا 1403، موفق به صادرات بیش از 5.7 میلیون تن محصول شدیم.
وی افزود: در سالی که گذشت، موفق به کسب درآمد 92 هزار میلیارد تومانی شدیم و برای سال جاری برنامهریزی کردهایم تا یک میلیون و 500 هزار تن محصول به ارزش تقریبی 700 میلیون دلار را صادر کنیم. به علاوه، صادرات 200 هزار تن آهن اسفنجی را در برنامه قرار دادهایم.
وکیلی اظهار کرد: از گذشته تاکنون بازارهای آفریقا را در اختیار داریم و تجربه صادرات به 28 کشور را در کارنامه کاری خود ثبت کردهایم. در حال حاضر نیز قراردادهای جدیدی را با کشورهای آفریقایی در این حوزه به ثبت رساندهایم.
معاون فروش و بازرگانی شرکت فولاد خوزستان عنوان کرد:تعرفههای ایالات متحده آمریکا که اخیرا توسط رئیس جمهور این کشور بر علیه صنایع فولاد و آلومینیوم وضع شده است، بیشترین آسیب را به صنعت فولاد آمریکای جنوبی و شمالی وارد خواهد کرد. در چنین شرایطی، ما بیشتر صادرات به چین را هدف قرار دادهایم
وی ادامه داد: به اشکال مختلف تلاش میکنیم تا نیازهای بازار را رفع کنیم و اولویت ما در این زمینه، کسب بهترین قیمت و بالاترین سودآوری است. به علاوه، برنامههای مشخصی برای تامین برق داریم که میتواند فشار ناشی از محدودیتهای انرژی بر تولید «فخوز» را کاهش دهد.