کاوش مکانیزه فنآور:
بیرقیب در فناوری رباتیک صنعت آب و فاضلاب ایران

«کاوش مکانیزه فنآور» به عنوان نخستین طراح در حوزه بازرسی و بهسازی خطوط لوله و چاه، مطابق با بهروزترین استانداردهای دنیا، پیشگام است.
به گزارش گروه بازرگانی ایلنا، شرکت دانشبنیان «کاوشمکانیزه فنآور»، با بیش از ۱۵ سال سابقه در صنعت کشور، بهعنوان نخستین طراح و تولیدکننده سیستمها و تجهیزات با تکنولوژی بالا در حوزه بازرسی و بهسازی خطوط لوله و چاه، مطابق با بهروزترین استانداردهای دنیا، پیشگام است.
نوآوری در خدمات و محصولات
کاوش مکانیزه فنآور با بهرهگیری از تیمهای متخصص فنی و پرسنل اجرایی توانمند، خدمات متنوعی از جمله بازرسی، ویدئومتری، شستشو و بهسازی خطوط لوله و چاه را در سراسر کشور ارائه میدهد. محصولات این شرکت شامل سیستمهای رباتیک بازرسی، ویدئومتری، شستشو، احیاء و بازسازی خطوط لوله و همچنین شبکههای آب و فاضلاب و چاههای آب است.
توسعه فناوریهای بومی
این شرکت با تکیه بر دانش و تجربه منابع انسانی متخصص خود، ضمن طراحی و تولید رباتهای خدمترسان در تأسیسات آب و فاضلاب، دانش و تجربه خود را برای ارائه راهکارهای رباتیک در صنعت، بهویژه در حوزه نفت و گاز و همچنین صنایع معدنی، به کار گرفته است. کاوش مکانیزه فنآور با بهرهگیری از ظرفیت اعضای هیئت علمی دانشگاههای معتبر کشور در هیئت مدیره خود، توانسته است در توسعه فناوریهای بومی نقش مؤثری ایفا کند.
سرمایهگذاری و گسترش فعالیتها
انتخاب کاوش مکانیزه فنآور بهعنوان یک مجموعه پیشرو در ارائه راهحلهای رباتیک از سوی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه اصفهان و سرمایهگذاری آنها، نقطه عطفی در مسیر رشد این مجموعه و آغاز راهی جدید در ارائه محصولات و خدمات نوآورانه به صنعت خواهد بود.
نگاه به آینده
کاوش مکانیزه فنآور با چشماندازی روشن در توسعه فناوریهای نوین، در تلاش است تا با ارتقاء سطح خودکفایی صنعتی کشور، جایگاه ایران را در حوزه فناوریهای رباتیک ارتقاء دهد. این شرکت با تمرکز بر تحقیق و توسعه (R&D) و جذب نخبگان، در مسیر تبدیل شدن به قطب فناوری در خاورمیانه گام برمیدارد.
همراستا با شعار سال
فعالیتهای شرکت کاوش مکانیزه فنآور، نمونهای عملی از تحقق شعار سال «سرمایهگذاری در تولید» است. این مجموعه با جذب سرمایههای فناورانه، بهویژه از سوی بخش خصوصی و صندوقهای پژوهش و فناوری، توانسته است مسیر تولید دانشبنیان را هموار کرده و با توسعه محصولات رباتیک ساخت داخل، ضمن کاهش وابستگی به تجهیزات خارجی، زمینهساز رشد اشتغال و بهرهوری در صنایع زیرساختی کشور شود.