تاریخ دقیق سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تقویم سال ۱۴۰۴ چه روزی است؟

سپاه پاسداران یکی از سازمان هایی قدرتمند جمهوری اسلامی ایران است که نه تنها مایه افتخار هر ایرانی بلکه باعث دلگرمی همپیمانان ایران نیز هست.
تاریخ دقیق سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تقویم شمسی برابر است با :
۱۴۰۴/۰۲/۰۲
سه شنبه – ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
تاریخ دقیق سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تقویم قمری برابر است با :
۱۴۴۶/۱۰/۲۳
الثلاثاء – ۲۳ شوال ۱۴۴۶
تاریخ دقیق سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تقویم میلادی برابر است با :
۲۰۲۵-۰۴-۲۲
Tuesday – 2025 April 22
نظر مقام معظم رهبری درباره سپاه
"سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مولود مبارک انقلاب اسلامی است، در همه جهان پس از صدر اسلام پدیده بی سابقهای است. این پدیده در حقیقت، مظهر عینی و مجسمی است برای شعارهای انقلاب اسلامی، شعار ایستادگی در مقابل همه قدرتهای بزرگ با سلاح اتکال به خدا، شعار ایستادگی در مقابل همه قدرتهای بزرگ با سلاح اتکال به خدا، شعار غلبه خون بر شمشیر و شعار حرکت برای نجات مستضعفان و از همین رو است که سلطههای بزرگ در سراسر جهان با چشم انزجار و نفرت، بدین پدیده الهی مینگرند چنانکه به انقلاب اسلامی. "مقام معظم رهبری
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی نظامی که بهمنظور حراست از انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن، بهدستور رسمی امام خمینی در ۲ اردیبهشت ۱۳۵۸ش تأسیس شد.
سپاه پاسداران در ۲۶ شهریور ۱۳۶۴ش با دستور امام خمینی(ره) در سه نیروی زمینی، هوایی و دریایی گسترش یافت و سپس در سال ۱۳۶۹ش بهفرمان سید علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی ایران دو نیروی دیگر با نامهای نیروی قدس و سازمان مقاومت بسیج به آن اضافه شد و در مجموع به پنج نیرو گسترش یافت. سپاه پاسداران علاوه بر فعالیتهای نظامی، در عرصههایی مانند اطلاعات، سازندگی و عمرانی و عرصههای فرهنگی نیز به فعالیت میکند.
مطابق اصل ۱۱۰ قانون اساسی عزل و نصب و قبول استعفای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اختیارات و وظایف رهبری محسوب میشود. فرماندهی کل سپاه پاسداران هماکنون (۱۴۰۴ش) بهعهده سردار حسین سلامی است. او در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ش با حکم سید علی خامنهای به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب شد.
تعبیر امام خمینی (ره) از سپاه
امام خمینی نیروهای سپاه پاسداران را سربازان اسلام نامیده و سید علی خامنهای این سازمان را از ارکان و عناصر تفکیکناپذیر انقلاب دانسته است که در صورت نبود آن انقلاب با خطرهای جدی روبرو میشود.