معاون اجرایی رئیسجمهور در نشست با فعالان اقتصادی کرمانشاه:
آغاز سفرهای استانی دولت چهاردهم از مناطق کمبرخوردار، نشانه نگاه عدالتمحور است

معاون اجرائی رئیسجمهور در سفر به استان کرمانشاه با تاکید بر نقش کلیدی بخش خصوصی در حل مشکلات اقتصادی کشور، از رویکرد عدالتمحور دولت چهاردهم در آغاز سفرهای استانی از مناطق کمتر توسعهیافته سخن گفت و برنامههای متعددی برای توسعه استان کرمانشاه را تشریح کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، محمدجعفر قائمپناه، معاون اجرائی رئیسجمهور، امروز (۲۵ فروردین) در نشست با فعالان اقتصادی استان کرمانشاه با اشاره به سه مشکل اصلی کشور شامل فقر و مشکلات معیشتی، گرانی و بیکاری اظهار کرد: فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران، سرداران مبارزه با این مشکلات هستند.
وی با اشاره به نگاه ویژه مقام معظم رهبری و دولت وفاق ملی به بخش خصوصی گفت: رهبر انقلاب در سخنان خود بارها به نقش و جایگاه مهم بخش خصوصی اشاره کردهاند. پزشکیان و دیگر دولتمردان نیز در سفرهای استانی معمولاً اولین نشست خود را با فعالان اقتصادی برگزار میکنند؛ این موضوع نشاندهنده نگاه ویژه مسئولان کشور به این حوزه است.
قائمپناه افزود: این اعتقاد وجود دارد و درست هم هست که کشور با فعالیت و حضور بخش خصوصی، کارآفرینان و سرمایهگذاران پیشرفت خواهد کرد.
معاون اجرائی رئیسجمهور با بیان اینکه در دولت وفاق ملی و با حمایتهای مستمر رهبر معظم انقلاب، قدمهای خوبی برای پیشرفت کشور برداشته شده، گفت: در عرصه سیاست خارجی نیز با تدبیر رهبری، مذاکرات آغاز شده و انشاءالله در آینده نزدیک به حقوق حقه خود در عرصه بینالمللی دست خواهیم یافت.
وی افزود: در حالی که خود را برای مقابله با همه تهدیدات دشمن آماده کردهایم، اما گسترش روابط با دنیا سرعت پیشرفت کشور را بیشتر خواهد کرد.
قائمپناه تاکید کرد: در راستای نگاه عدالتمحور، در دولت چهاردهم سفرهای استانی از استانها و مناطق کمبرخوردار آغاز شده است.
وی با اشاره به آشنایی کامل خود با استان کرمانشاه و سابقه فعالیت در این استان، گفت: کرمانشاه ظرفیتهای بالایی در حوزههای مختلف دارد اما متاسفانه بسیاری از شاخصهای توسعه آن وضعیت مناسبی ندارند.
سفر آتی رئیسجمهور به کرمانشاه و چشمانداز توسعه استان
معاون اجرائی رئیسجمهور با اعلام اینکه رئیسجمهور ماه آینده به کرمانشاه سفر خواهد کرد، گفت: سفر امروز بنده برای فراهم کردن مقدمات این سفر است تا شاهد مصوبات خوبی برای توسعه استان باشیم که چهره کرمانشاه را متحول کند.
وی تاکید کرد: دولت بر توزیع عادلانه ثروت تاکید دارد و در سفرهای استانی توجه ویژهای به مناطق کمبرخوردار میشود.
اتصال ریلی کرمانشاه به بغداد؛ پروژهای راهگشا
قائمپناه یکی از پروژههای مهم استان را تکمیل راهآهن کرمانشاه و اتصال آن به بغداد دانست و گفت: در کنار سرعتبخشی به احداث راهآهن کرمانشاه–خسروی، پیگیریهایی از سوی وزارت امور خارجه و استاندار باید انجام شود تا طرف عراقی نیز قطعات باقیمانده را اجرا کند.
پروژههای صنعتی نیمهکاره، کلید کاهش بیکاری
وی با اشاره به وجود حدود ۱۵۰ پروژه صنعتی نیمهتمام در استان کرمانشاه گفت: حدود ۶۰ درصد این پروژهها بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و باید کمک کنیم تا این پروژهها تا سال آینده به بهرهبرداری برسند؛ چراکه در کاهش نرخ بیکاری استان تأثیر بهسزایی خواهند داشت.
او همچنین به نقش مهم صنایع کوچک و زودبازده اشاره کرد و افزود: تسهیلات مورد نیاز این صنایع باید از طریق سیستم بانکی تأمین شود.
ظرفیتهای گردشگری و کشاورزی کرمانشاه، فرصتی برای تحول اقتصادی
قائمپناه با اشاره به ظرفیتهای گردشگری کرمانشاه گفت: این استان هم از نظر تاریخی و هم طبیعی ظرفیت بالایی دارد و باید با احداث چند هتل پنج ستاره زمینه رونق گردشگری را فراهم کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به روابط خوب با همسایگان، کرمانشاه میتواند در جذب گردشگر خارجی بهویژه از کشور عراق فعال باشد.
در ادامه، وی به ظرفیتهای بخش کشاورزی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: کشاورزی این استان باید با شیوههای مدرن و فناوریهای جدید توسعه یابد؛ چرا که منابع آبی محدود اجازه ادامه روشهای سنتی را نمیدهد.
تبدیل کرمانشاه به استانی برخوردار با تکیه بر ظرفیتهای بومی
قائمپناه در پایان اظهار کرد: باید به ظرفیتهای موجود و نیروی انسانی توانمند کرمانشاه توجه ویژه داشت؛ این استان میتواند به استانی برخوردار و پیشرفته تبدیل شود.