دلایل عدم تحریف قرآن
![دلایل عدم تحریف قرآن](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/H947yl3mkbIw/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pt1wyDbv1P3c7otfNPZWXfo,/1+%28367%29.jpg)
چاپ چهارم کتاب «عدم تحریف قرآن» اثر آیت الله سید حسن طاهری خرم آبادی منتشر شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی موسسه بوستان کتاب، کتاب «عدم تحریف قرآن» از مجموعه پنج جلدی «تبیین باورهای شیعی» اثر آیت الله سید حسن طاهری خرم آبادی در ۱۷۶ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ چهارم رسید.
باورهای شیعی آموزههایی ناب از اسلام محمدی (صلی الله علیه و آله) است که به وسیله ائمه معصومین (علیه السلام) تبیین شده است و تفسیری رسا از قرآن کریم و رفتار و گفتار پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) است که آدمی را به سوی سعادت و کمال سوق میدهد.
اما در طول تاریخ، پارهای از فرقهها یا کج فهمان به این تبیین و تفسیرها خرده گرفته و جاهلانه بر عقاید شیعه، طعنه زدهاند. از این رو عالمان شیعه با دستمایههایی قوی از قرآن، روایات، تاریخ و دیگر علوم نقلی و عقلی، به وظیفه مرزبانی از حریم عقاید ناب اسلامی برآمدهاند و آثار بدیع و عمیقی نگاشتهاند.
مجموعه حاضر نیز در راستای همین مرزبانی است که در پنج جلد با عناوین توحید و زیارت، عدم تحریف قرآن، دعا و توسل، تبرک و زیارت قبور، شفاعت تدوین شده است.
این کتاب در هشت بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «افترای تحریف قرآن به شیعه!» عدم تحریف در قرآن، توهّم عدهای از اخباریین، شیوههای بحث درباره تحریف قرآن و اتهام به شیعه را بررسی کرده است.
بخش دوم با عنوان «بررسی واژگان تحریف» معنای لغوی تحریف و انواع دلالت وضعی لفظ بر معنا را تبیین کرده است.
نویسنده در بخش سوم با عنوان «اعتقاد بزرگان شیعه به تحریف ناپذیری قرآن» بزرگانی همچون شیخ صدوق، شیخ مفید، علامه حلی و حرّ عاملی را بیان کرده و عدم تحریف قرآن از دیدگاه علمای معاصر را شرح داده است.
«نگاهی به روایات تحریف» عنوان چهارمین بخش از کتاب حاضر است که در آن کتابهای شیعه، کتابهای اهل سنت، جایگاه قرائت قرآن و تدبّر در آن و ثواب قرائت قرآن مورد تأکید قرار گرفته است.
بخش پنجم با عنوان «اقسام تحریک قرآن» تحریف در الفاظ، تحریف در معانی و تحریف موضعی را بررسی کرده و تحریف در زیاد کردن و تحریف در نقیصه را به رشته تحریر درآورده است.
ششمین بخش با عنوان «تحریف قرآن از دیدگاه اهل تسنن» احادیثی که دلالت بر حذف سورها و آیاتی از قرآن دارد، اقسام نسخ، بیاساس بودن نسخ تلاوت و امامیه وعدم نسخ تلاوت را تبیین میکند.
نویسنده در بخش هفتم با عنوان «دلایلعدم تحریف قرآن» خداوند حافظ قرآن است، قاعده لطف و قرائت سوره کامل در نماز وعدم تحریف قرآن را شرح داده و تطبیق روایات و احادیث با قرآن کریم، احادیث نفی تحریف و متواتر بودن آیات قرآن را به نگارش درآورده است.
«دلایل قائلین به تحریف» عنوان هشتمین و آخرین بخش از کتاب مذکور است که در آن روایات مصحف علی (علیه السلام)، پاسخ به روایات مصحف علی (علیه السلام) و اقسام روایات تحریف بررسی شده است.
علاقمندان برای تهیه این کتاب میتوانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www. bustaneketab. ir مراجعه کنند.