خبرگزاری کار ایران

کار گردان فیلم مطرح کرد:

داستان فیلم چند متر مکعب عشق واقعی است

داستان فیلم چند متر مکعب عشق واقعی است
کد خبر : ۱۴۳۶۵۳

داستان فیلم چند متر مکعب عشق اتفاقی است که واقعا در افغانستان افتاده است.

ایلنا: نشست پرسش و پاسخ فیلم «چند متر مکعب عشق» به کارگردانی جمشید محمودی ۱۷ بهمن با حضور عوامل فیلم در کاخ جشنواره برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، جمشید محمودی کارگردان «چند متر مکعب عشق» درباره این فیلم توضیح داد: «ایده‌ای مطرح شد و این اتفاقی است که واقعا در افغانستان افتاده است. سعی کردم این ایده را حفظ کنم به این دلیل یکی از کاراکتر‌هایم را افغانی انتخاب کردم؛ چون در فیلم کوتاه نمی‌توانستم این موضوع را بسازم بنابراین تبدیل به یک فیلم بلند شد.»
محمودی درباره ریتم کند ابتدای فیلم و استفاده از خرده داستان‌ها یادآور شد: «ترسی که کلا داشتم این بود که مخاطب از قصه اصلی دور شود به این خاطر از خرده داستان‌ها استفاده نکردم، اما سعی می‌کنم در فیلم‌های بعدی‌ام با جرات‌تر کار کنم.»
نوید محمودی تهیه کننده «چند متر مکعب عشق» درباره ایده فیلم توضیح داد: «ایده اولیه فیلم شاید از نوجوانی بود. ولی از سال ۸۳ ایده این فیلم را با برادرم جمشید مطرح کردم و ایده اولیه طی هشت نه سال تبدیل به فیلم شد.»
او ادامه داد: «ما چند سال به قصه فکر می‌کردیم. برای این لوکیشن جاهای مختلف را دیدیم تصمیم گرفته بودیم که برویم بندرانزلی یا جنوب. ما عوامل را دو ماه نگه داشته بودیم تا لوکیشن را پیدا کنیم که در ‌‌نهایت دستیار کارگردان آمد گفت آن چیزی که شما مد نظرتان است من پیدا کردم، رفتیم دیدیم و چیزهایی اضافه شد تا لوکیشنی که می‌خواستیم به دست آوردیم.»
آبتین برقی طراح صحنه و لباس فیلم هم درباره لوکیشن فیلم توضیح داد: «در این کار چهل درصد صحنه را داشتیم و در مرحله تولید شصت درصد بقیه را تولید کردیم.»
سپیده عبدالوهاب تدوینگر این فیلم درباره سکانس‌های اسلوموشن توضیح داد: «این بخش‌ها هنگام فیلمبرداری گرفته شده بود.»
حسیبا ابراهیمی بازیگر افغان این فیلم نیز درباره نقش‌اش توضیح بود: «من تا کنون بازی نکرده بودم و این اولین بازیم بود اما آقای محمودی در این راه خیلی به من کمک کرد و خیلی خوشحالم که اولین تجربه‌ام بازی در فیلم ایشان بود.»
سهند مهدی‌زاده آهنگساز نیز در این نشست درباره ساخت موسیقی «چند متر مکعب عشق» گفت: «این موسیقی از دل خود فیلم بیرون آمده است. من بسیار درگیر فیلم بودم تا جایی که توانستم در بخش موسیقی به سازهایی برسم که به آن الحان نزدیک باشد؛ ولی در عین حال آن ساز‌ها نباشد.»
او تاکید کرد: «این فیلم ابتدا روی من تاثیر گذاشت و در صحنه‌هایی که خیلی کلیدی است سعی شده که ساز‌ها به عشقی که در کل فیلم شناور است برسد.»
نادر فلاح دیگر بازیگر فیلم نیز درباره نقش‌اش توضیح داد: «من وقتی فیلمنامه را خواندم نقش را دوست داشتم. من نمی‌خواستم که این نقش را خشن نشان دهم. او خیلی عاشق دخترش است و وقتی دارد او را از دست می‌دهد دیوانه می‌شود.»
ساعد سهیلی بازیگر دیگر این فیلم که در «متروپل» کیمیایی بازی کرده است در رابطه با بازی‌اش در این فیلم توضیح داد: «ما درباره نقش صابر به یک جمع بندی رسیدیم و قرار بر این شد که بر اساس راهی که از قبل برنامه ریزی کردیم پیش برویم و خوشحالم که در فیلم آقای کیمیایی بازی کردم.»
مسعود می‌رطاهری یکی دیگر از بازیگران که در این فیلم یک شخصیت منفی را بازی کرده است، گفت: «اصولا نقش‌های منفی بیشتر در ذهن می‌مانند، عنصر خوبی در این شخصیت داشت که به تقابل داستان کمک می‌کرد.»
مرتضی غفوری مدیر فیلمبرداری این کار درباره سختی فیلمبرداری این فیلم توضیح داد: «بیشتر سختی این کار نه فیلمبرداری در آهن پاره‌ها بلکه در نورپردازی‌اش بود و تمام تلاشم را کردم که در فضاهای بسته با توجه به نور تصاویر رئال باشد.»

ارسال نظر