برای اولین بار در استان خوزستان صورت گرفت؛
تولید گوشت بوقلمون به روش صنعتی

متوسط وزن بوقلمون ها در پایان دوره پرورش، ۹ کیلو و ۲۵ گرم و درصد تلفات تا پایان دوره ۶/۶ درصد بوده است.
ایلنا: معاون بهبود تولیدات دامی دامپزشکی خوزستان گفت: برای اولین بار ۳۴ تن گوشت بوقلمون در این استان تولید شد.
به گزارش خبرنگار " ایلنا " از خوزستان، " محمد مشکورزاده " افزود: برای اولین بار در استان در تنها واحد پرورش بوقلمون به روش صنعتی در شهرستان لالی که در خرداد ماه سال جاری جوجه ریزی نموده بود ۳۴ تن گوشت بوقلمون تولید شد.
وی اظهار داشت: واحد مذکور ۳ هزار و ۹۵۰ قطعه جوجه بوقلمون طی یک دوره ۱۸ هفتگی پرورش داده است که در پایان دوره تعداد ۳ هزار و ۶۸۷ قطعه روانه کشتارگاه گردیده است.
" مشکورزاده " افزود: متوسط وزن بوقلمون ها در پایان دوره پرورش ۹ کیلو و ۲۵ گرم و درصد تلفات تا پایان دوره ۶/۶ درصد بوده است.