خبرگزاری کار ایران

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان:

۱۸۴ هزار و ۲۸۸ هزار نفر از درگاه ملی، مجوز دریافت کردند

 ۱۸۴ هزار و ۲۸۸ هزار نفر از درگاه ملی، مجوز دریافت کردند
کد خبر : ۱۵۹۳۱۶۴

۱۸۱ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در همدان به ثمر نشست

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان تاکید کرد: ۲۲۵ هزار و ۷۳۵ نفر در این درگاه درخواست مجوز داشتند که ۱۸۴ هزار و ۲۸۸ هزار نفر مجوز دریافت کردند به طوری که باقی متقاضیان شرایط گرفتن مجوز را نداشتند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسن پیمانی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس بخشنامه‌های صادر شده از اول بهمن امسال هیچ مجوز دستی صادر نشده و همه از طریق درگاه ملی مجوزها بوده و این مهم در راستای شفاف‌سازی مجوزها انجام شده است.

پیمانی با تاکید بر اینکه در درگاه ملی مجوزها بازه زمانی دریافت مجوز به طور کامل مشخص شده است افزود: چنانچه دستگاه در زمان اعلام شده مجوز را صادر نکند به طور خودکار در سامانه مجوز صادر می‌شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با اشاره به ۱۰ مجوز پر تقاضا در استان خاطرنشان کرد: در مجموع ۹۶ درصد مجوزها در درگاه ملی منجر به صدور مجوز شده است.

وی گفت: سرمایه گذاری خارجی در استان بیشتر در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی، صنایع تبدیلی، فرنچ فرایز، باتری‌های لیتیوم، خودروی برقی و سایر موارد بوده است.

پیمانی افزود: کشورهایی از جمله چین، امارت متحده عربی، آلمان، قطر و انگلستان در حوزه‌های مختلف صنعتی استان همدان سرمایه‌گذاری کردند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: سرمایه‌گذاری خارجی استان در طول سه سال گذشته شامل ۲۰ طرح خارجی با اعتبار ارزی ۱۸۱ میلیون دلار سرمایه‌گذاری و ۲ هزار و ۴۹۰ اشتغال است.

پیمانی تصریح کرد: تا پیش از سال ۱۴۰۰، مبلغ سرمایه‌گذاری خارجی در استان ۹۹ میلیون دلار بود اما در طول سه سال گذشته این میزان به ۱۸۱ میلیون دلار رسید به طوری که ۹۹.۱ میلیون دلار آن جذب شده است.

وی با تاکید بر اینکه در سال جاری نیز، ۶۲.۱ میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری خارجی صادر شده است، تصریح کرد: این میزان سرمایه‌گذاری شامل شارژ خودروهای برقی، تولید انواع باتری لیتیوم، تولید انواع کود شیمیایی، تولید خودروی برقی و کنستانتره آهن است.

پیمانی اظهار کرد: طرح‌هایی همچون شهرک مسکن با مشارکت سرمایه‌گذار ترکیه‌ای، ریخته‌گری در اسدآباد، تولید موارد اولیه رنگ با مشارکت شرکت چینی و نیروگاه هزار مگاواتی خورشیدی نیز در مرحله گرفتن مجوز است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: یک‌هزار و ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در استان برای سال آینده برآورده شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: ۱۸ هزار و ۲۶۰ نفر برای وام ازدواج در ۱۰ ماهه امسال نام‌نویسی و ۱۳ هزار و ۸۸۶ نفر تسهیلات دریافت کردند.

پیمانی با بیان اینکه ۱۷ هزار و ۱۸۰ نفر در حوزه تسهیلات وام فرزندآوری نام‌نویسی و از این میزان ۱۲ هزار و ۷۲۷ نفر وام دریافت کردند گفت: در حوزه تسهیلات ودیعه مسکن نیز ۱۳ هزار نفر ثبت نامی داشتیم که تسهیلات به ۶ هزار و ۸۸۴ نفر پراخت شده است.

وی با اشاره به رتبه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج گفت: بانک ملت، تجارت و ملی در تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به ترتیب نخستین رتبه پرداختی را بین بانک‌های استان داشتند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در رابطه با نسبت منابع به مصارف بانک‌ها تصریح کرد: بانک صنعت و معدن با ۴۵۳ درصد، بانک مسکن با ۱۶۶ درصد، کارآفرین با ۱۴۰ درصد، تجارت با ۱۲۹ درصد و بانک ملت با ۱۰۱ درصد نسبت منابع به مصارف خوبی داشتند.

وی خاطرنشان کرد: بانک‌هایی که در استان نسبت منابع به مصارف ضعیفی داشتند عبارتند از بانک گردشگری با چهار درصد، ایران زمین با ۱۳ درصد، پاسارگارد با ۱۶ درصد، توسعه صادرات با ۱۷ درصد، بانک سرمایه با ۱۸ درصد و بانک افتصاد نوین ۲۱ درصد برآورده شده است‌.

پیمانی گفت: از بین بانکهای استان بانک کارآفرین رتبه یک، تجارت رتبه ۹، قرض‌الحسنه مهر رتبه ۱۴ و بانک رسالت رتبه ۱۵ و صنعت معدن رتبه ۱۷ کشوری را کسب کرده‌اند.

وی با اشاره به رتبه‌بندی چهار بانک آخر در استان، ادامه داد: بانک گردشگری رتبه ۳۲، بانک توسعه صادرات رتبه ۳۲، توسعه تعاون رتبه ۳۱، بانک سپه رتبه ۲۹ و بانک دی رتبه ۲۸ را در کشور کسب کردند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان تاکید کرد: به منظور تدوین نقشه توسعه و پیشرفت استان با فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی مکاتبات و ۱۱۹ فرصت سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۳ شناسایی شده که از این میزان ۳۵ فرصت در شهرستان‌ها است.

وی درباره تسهیلات تبصره ۱۸ افزود: در سال ۱۴۰۰، سهمیه استان ۹ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال بود که ۱۲ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال جذب صورت گرفته است‌.

پیمانی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، ۱۲هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال سهمیه تبصره ۱۸ استان بود که ۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال جذب شد، افزود: بیشترین جذب در شهر همدان با سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بود و در مجموع همدان، کبودرآهنگ، بهار، رزن و ملایر به تربیت بیشترین میزان جذب را در استان داشتند.

وی با تاکید بر اینکه در سال گذشته، ۷۰ درصد تسهیلات به واحدهای تولیدی و باقی مانده به افراد حقیقی اختصاص می‌یابد، گفت: ۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال سهمیه استان در طول سال ۱۴۰۲ تاکنون جذب آن انجام نشده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان بیان کرد: در خصوص پرداختی تکمیل و غیر تکمیلی بانک‌ها در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۴ همت، در سال گذشته ۵۰ همت و در سال جاری ۳۳ همت پرداختی بانک‌ها بوده است‌.

پیمانی گفت: در حوزه مولد سازی دارایی‌های دولت، از سال ۱۳۹۹ تاکنون تعداد املاک مازاد استان ۲۲۸ مورد شناسایی شده که از این میزان ۶۰ ملک با ارزش ۱۵۶ میلیارد تومان به فروش رفته است.

وی با بیان اینکه ۴۹ مورد از املاک مازاد استان دارای مصوبه سران برای فروش هستند گفت: در سال جاری هشت همت در حوزه تهاتر و فروش املاک مازاد نیز در استان انجام شده است.

پیمانی تاکید کرد: ۱۱ هزار و ۷۷۰ سند تک برگی دولتی در استان صادر شده و تنها محوطه باستانی هگمتانه دچار مشکل بوده که با همکاری دستگاه‌ قضا این مهم نیز برطرف شده و در حال حاضر هیچ سند قدیمی در دستگاه‌های دولتی وجود ندارد.

وی گفت: استان همدان از نظر اعتبارات هزینه‌ای رشد کرده به طوری که ۱۲هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبارات جاری استان است که نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان اظهار کرد: مطالبات تمام پیمانکاران و کارکنان از طریق سیستم خزانه داری الکترونیکی به حساب ذی‌نفعان واریز خواهد شد و حدود ۲ هزار و ۴۰۰ حساب دستگاه‌های دولتی بسته شد و تنها حساب‌ها باید در بانک مرکزی باشد.

وی اضافه کرد: ۵۶ هزار میلیارد ریال درآمد مصوب استان در طول سال جاری است که از این حیث رتبه ۲۹ کشوری را دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز