از ابتدای سال تا پایان آبان؛
تولید گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین 14 درصد افزایش یافت
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میزان تولید در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گدشته با ۲۳ هزار و ۱۰۰ تن، حدود ۱۴.۴درصد رشد داشته است.
به گزارش ایلنا، حمیدرضا عزتی با اشاره به تولید گوشت قرمز در واحدهای دامی استان گفت: از ابتدای سال تا پایان آبان ماه، ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیشبینی میشود تا پایان سال بیش از ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.
عزتی تاکید کرد: تامین مستمر نهادههای دامی و اتخاذ سیاستهای حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت میتواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.