تجلی و شکوفایی"ارفع" در۱۰ ماهه امسال
بر اساس آمارها، شرکت آهن و فولاد "ارفع" طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ مبلغی به ارزش ۱۶,۰۲۴,۸۴۲ میلیون ریال، از محصولات خود را به فروش رسانده است که این دستاوردها نشاندهنده ثبات و پایداری شرکت در عرصه رقابت و تلاش برای حفظ جایگاه برتر در بازار فولاد است.
به گزارش خبرنگار بازرگانی ایلنا؛ شرکت آهن و فولاد ارفع یکی از بازیگران اصلی صنعت فولاد کشور در زمینه تولید آهن اسفنجی و شمش فولادی به شمار میآید که نزدیک به دو دهه از آغاز فعالیت این مجموعه عظیم فولادی در عرصه تولید میگذرد. ظرفیت اسمی تولید این شرکت، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی و یک میلیون تن شمش فولادی بوده است.
این مجموعه، یکی از برجستهترین صادرکنندگان شمش فولادی در سطح کشور به شمار میآید که علاوه بر تامین نیاز داخل، بخشی از اهداف و برنامههای خود را معطوف به حضور موفق در بازارهای صادراتی کرده است. در این گزارش به جزئیات دستاوردهای ۱۰ ماهه فولاد ارفع خواهیم پرداخت:
رکوردشکی "ارفع" در فصل بهار
بر اساس اطلاعات منتشر شده در سایت این شرکت، شرکت آهن و فولاد ارفع در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ با تولید روزانه شمش ریختهگری به میزان ۳۶۸۷ تن با افتخار توانست اولین رکورد تولید روزانه را در سال ۱۴۰۳ به ثبت برساند. همچنین شرکت در ۲۸فروردین ماه ۱۴۰۳ با ثبت رکورد جدیدی درمدت زمان ریختهگری بطور پیوسته با مدت زمان ۱۰۴۵ دقیقه، کارکنان ارفع توانستن افتخاری جدید برای شرکت به ارمغان بیاورند.
همچنین در فروردین ماه ۱۴۰۳؛ معاون بهرهبرداری شرکت آهن و فولاد ارفع از ثبت رکورد ماهانه تولید شمش فولادی در فروردین ماه ۱۴۰۳ به میزان ۹۲۲۴۴ تن به عنوان افتخار آفرینی دیگر در این شرکت در سال جدید خبر داد و گفت: رکورد ماهانه قبلی در مهرماه ۱۴۰۲ به میزان ۹۰۸۶۱ تن ثبت شده است.
ثبت افتخاری دیگر از فولاد "ارفع"
در ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مدیر کارخانه احیاء مستقیم شرکت آهن و فولاد ارفع از ثبت رکورد جدید تولید روزانه در این واحد به میزان ۳۷۲۳ تن آهناسفنجی خبر داده بود.
در این میان باید گفت که روند رشد تولید محصولات میانی و نهایی در شرکت آهن و فولاد ارفع در سال ۱۴۰۳ منجر به ثبت رکوردهای جدید تولید شد که از جمله آنها میتوان به رکوردشکنی تولید ماهانه در واحد احیای مستقیم و ثبت رکورد تولید ۱۱۰ هزار و ۱۱ تن آهناسفنجی در اردیبهشتماه اشاره کرد.
افزون براین، فولاد ارفع در جهت توسعه و ارتقاء تولید فولاد در کشور، نیز نقش ویژهای ایفاء کرده است؛ افتتاح فاز یک پروژه اتصال منطقه فولادی اردکان به شبکه ریلی کشور یکی از اقدامات این مجموعه بوده است.
تولید فولاد سبز و پایدار
علاوه بر این موارد، در ۹ شهریور ۱۴۰۳، مدیر کارخانه احیاء مستقیم شرکت آهن و فولاد ارفع، از دستیابی به رکورد جدید تولید روزانه ۳۷۳۲ تن آهناسفنجی در این واحد خبر داد. از دیگر افتخارآفرینی این مجموعه برای امسال، موفقیت شرکت به دریافت ۶ پروانه اکتشاف در منطقه کشکوئیه-فارغان بود.
گفتنی است، امسال فولاد ارفع با هدف دستیابی به تولید فولاد سبز و پایدار، پروژهای را با همکاری دانشکده محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی آغاز کرد. این شرکت در ماههای اخیر توانسته است بار دیگر نام خود را در میان برترینهای بازار فولاد به ثبت برساند؛ به طوری که در مهرماه، شرکت ارفع پنج هفته توانسته است بیشترین قیمت واحد فروش را در میان رقبا رقم بزند.
آغاز عملیات اجرایی پروژه تولید و ذخیرهسازی گاز طبیعی
مدیرعامل سابق شرکت آهن و فولاد "ارفع"، از آغاز عملیات اجرایی پروژه تولید و ذخیرهسازی گاز طبیعی مایع (Mini LNG) با هدف رفع ناترازی و تأمین پایدار گاز شرکت در فصلهای سرد خبر داد. در این میان، آبان امسال بود که امین صفری سکاندار جدید این شرکت را عهدهدار شد.
امسال فولاد ارفع با حضور در نمایشگاهها متعددی همچون بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، توانست جدیدترین محصولات، فناوریهای پیشرفته و دستاوردهای نوآورانه خود را به نمایش بگذارد. همچنین در جشنواره ملی صنعت سلامت محور که در آذرماه برگزار شد موفق به کسب “تندیس زرین” این جشنواره شد.
رشد میزان فروش ارفع در ۱۰ ماهه امسال
بر اساس آمار کدال، شرکت آهن و فولاد ارفع طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ مبلغی به ارزش ۱۶,۰۲۴,۸۴۲ میلیون ریال، از محصولات خود را به فروش رسانده است. "ارفع" با سرمایه ثبت شده ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال طی دوره مالی منتهی به ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۱۵۹,۱۵۳,۷۵۶ میلیون ریال درآمد از محل فروش کسب کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴ درصد رشد داشته است.