مدیرعامل ملّی گلد مطرح کرد؛
ملّی گلد؛ سامانه مورد اعتماد کاربران برای خرید و فروش آنلاین طلا
رئیس هیئت مدیره شرکت یارا تجارت الکترونیک بنیان و مدیرعامل ملّی گلد بزرگترین رسالت سامانههای مبادلات طلا را شفاف سازی دانست و گفت: زمانی که بحث تعدیل، تسهیل و منافع مشتری و امکان مقایسه وجود داشته باشد امکان رقابت نیز بیشتر میشود و در نهایت نفع کاربر، مشتری نهایی و کاهش قیمت تمام شده محصول را در پی خواهد داشت.
به گزارش ایلنا، هدایتاله سلیمی در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به پیشینه شرکت یارا تجارت الکترونیک بنیان، عنوان کرد: این شرکت از حدود ۵ سال پیش به صورت رسمی و حقوقی آغاز به کار کرد.همچنین از شهریور سال ۹۸ برای راهاندازی ساز و کار پرداخت، تحت عنوان «پرداخت یاری» با دریافت مجوز از بانک مرکزی ورود و نهایتا برند ملی پی آغاز به فعالیت کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه حوزه کاری این شرکت بیشتر توسعه استارتاپهای فناور بوده اما به یک کسب و کار بسنده نشده و در حوزه بلاکچین، پرداخت و اکوسیستم پیمنت کشور نیز حضور موثری داشته است.
مؤسس پیشخوان ملی ادامه داد: با پلتفرم ملی استارتاپ نیز در توسعه حمایت کسب و کارها نقش آفرین بودهایم.
سلیمی با یادآوری اینکه مهمترین استارتاپی که این شرکت تاکنون راهاندازی کرده است پلتفرم ملّی گلد بوده است، گفت: بخشی از فراگیری این کسب و کار به دلیل اقبال عمومی طلا نسبت به سایر حوزههای فناوری است؛ ملّی گلد تلاش کرده با رویکرد فناورانه، بازار سنتی را با نیاز روز جهان و کشور، دسترسی راحت و دیجیتال سازی اقتصاد همسو کند.
وی همچنین معتقد است رویکرد بازار طلا تا امروز علیرغم سابقه ۷ هزار سالهای که دارد، سنتی بوده و هر چیزی که با آن به شکل سنتی برخورد شود امکان شفافیت در آن سخت تر است.
کارشناس ارشد اقتصاد دیجیتال با اشاره به اینکه ساز و کار ملّی گلد برخلاف مدل سنتی دسترسی را برای عموم مردم تسهیل کرده است، افزود: سامانههای مبادلات طلا مهمترین نقشی که تا امروز داشتهاند، ایجاد شفافیت بوده است.زمانی که کسب و کاری آنلاین میشود و در دسترس همه مردم چه برای استفاده چه برای نظارت قرار میگیرد؛ امکان مقایسه، شفاف سازی و آگاه سازی را بیشتر از زمانی خواهد داشت که تنها برای یکسری افراد که به صورت فیزیکی و حضوری آن را میبینند.
سلیمی خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه از سال ٩٩ مجوز طلای آنلاین توسط درگاه ملی مجوزها و اتحادیه کشور کسبوکارهای مجازی صادر شده است اما حضور پر رنگ این سامانهها در سال ١٤٠٣ به دلیل رکود، افزایش قیمت جهانی طلا و ورود سرمایهها به حوزه بازارهای مطمئن شروع شد.
وی گفت: در ملّی گلد علاوه بر فراهم شدن زیرساختها که بهصورت عمومی شرط لازم آن اجرا شده است، شرط کافی را هم اضافه کردهایم و در ١١ استان جدید ورود داشتهایم.
مدیرعامل ملّی گلد تصریح کرد: این سامانه بیشترین گستره خدمات را علیرغم اینکه تحویل فیزیکی طلا فرآیندی بسیار پیچیده و حساس است دارد و زیرساختی را در ١١ استان فراهم کرده است تا کالا را بهدست خریدار برساند و برنامه پیشرو این شرکت تا سال ١٤٠٤ پوشش دهی در تمام مراکز کشور است.
سلیمی همچنین از راه اندازی کارخانه ضرب شمش تحت عنوان ضرابخانه توسط شرکت متبوع در آینده خبر داد و افزود: البته کسب و کارها و شرکتهایی در کشور حضور دارند که طلای استاندارد را تولید میکنند اما تفاوت آن با ملّی گلد این است که قیمت تمام شده محصول باز هم ارزان تر به دست مشتری میرسد.
وی در خاتمه سخنانش ملّی گلد را ارزانترین پلتفرم مبادلات طلا در کشور دانست و تاکید کرد: هدف این است که گستره خدمات و کیفیت خدمات توسط این شرکت بیشتر شود و از کاربر اجرت ساخت و کارمزدهای اضافه طلا دریافت نشود.