برگزاری ششمین همایش سیر در شهر تیمورلو شهرستان آذرشهر

استان آذربایجان شرقی از لحاظ سطح زیر کشت محصول سیر در سطح کشور رتبه ششم و از لحاظ میزان تولید رتبه چهارم را در اختیار دارد .با توجه به رتبه اول تیمورلو در فرآوری و بسته بندی سیر در کشور، برداشت محصول سیر به دو صورت سیر تر و سیر خشک می باشد، سیر تر مصرف تازه خوری داشته و زودتر به بازار عرضه می شود و برداشت سیر خشک به منظور انبارداری و نگهداری محصول دیرتر برداشت شده و دیرتر هم به بازار عرضه می شود.

 

عکاس: مریم یوسفی
کد خبر : ۱۴۹۷۴۳۶