خبرگزاری کار ایران

عسگری در صحن مجلس:

۶۰ مورد از قانون آلودگی هوا ناقص است و اجرا نشده/ تا کی باید با سلامت مردم بازی کنیم؟

۶۰ مورد از قانون آلودگی هوا ناقص است و اجرا نشده/ تا کی باید با سلامت مردم بازی کنیم؟
کد خبر : ۱۵۷۹۸۵۶

یک نماینده مجلس گفت: نمی‌دانم در این کشور چه کسی باید پاسخگو باشد و باید پاسخ این مسائل را بدهد؛ بحث آلودگی هوا باید اجرایی می‌شد، از ۱۲ مورد، ۲۰ تا اجرایی شده و ۶۰ تا ناقص است و واقعاً اجرا نشده است. به تمامی دستگاه‌های نظارتی نیز اعلام کردیم. آقای رئیس، خواهش می‌کنم دستگاه‌های نظارتی را دعوت کنیم تا بیایند و تعیین تکلیف کنند. مردم دارند می‌میرند، مردم کشته می‌شوند. چه کسی باید پاسخ بدهد؟ آیا در مقابل سلامت مردم و توسعه کشور مسئول هستیم یا نه؟

به گزارش ایلنا، محمدجواد عسگری در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۸ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان قرائت گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط‌زیست در مورد وضعیت مدیریت پسماندها در کشور با رویکرد رسیدن به شرایط مناسب خصوصاً در استان‌های ساحلی و کلان شهرها، ضمن تشکر ویژه‌ از رییس مجلس شورای اسلامی، اعضای کمیسیون کشاورزی و رئیس کمیته محیط زیست برای پیگیری جدی بحث محیط زیست و توجه به سلامت مردم، گفت: بحث مسائل محیط زیست و پسماند با جدیت در کمیسیون کشاورزی دنبال می شود چرا که خطر جدی سلامت مردم را تهدید می کند و در این رابطه ۱۰ جلسه در کمیسیون به طور خاص برگزار شده و بیش از ۲۰ جلسه کمیته‌های تخصصی برگزار و ۱۴۰۰ ساعت بابت این موضوع کار مطالعاتی، پژوهشی و تحقیقاتی انجام شده و از نظرات اساتید خبره و کارآمد در این حوزه به طور ویژه استفاده شده و ظرفیت‌ها و قابلیت‌هایی که می‌توانستند به این حوزه کمک کنند و همگان به میدان آمدند و در نهایت خروجی این کار، گزارشی است که سخنگوی کمیسیون در نشست امروز ارائه داد.

وی ادامه داد: امروز در بحث مسئله محیط زیست و پسماند، ایراداتی وجود دارد و ۱۰ دستگاه باید در این راستا به وظیفه خطیر خود عمل کنند و آنچه که بررسی و ارزیابی کردیم، دستگاه‌ها در راستای مأموریت‌های خود ایفای نقش نکردند و وزارت کشور، وزارت نیرو، وزارت جهاد، سازمان محیط زیست، صدا و سیما، سازمان استاندارد، وزارت نفت، وزارت بهداشت، صمت، سازمان برنامه و بودجه، باید در راستای مشکلاتی که پیش آمده باید پاسخگو باشند.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: این دستگاه ها به وظایف قانونی خود عمل نکردند ضمن اینکه همکاران بنده در برنامه هفتم توسعه، آنچه که لازم بود، عقب‌ماندگی‌ها، کاستی‌ها و نارسایی‌ها را پیش بینی کردند و فضایی برای رسیدگی ایجاد شد و در برنامه هفتم توسعه، پیوند‌هایی در حوزه آب، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دیده شده است.

عسکری ادامه داد: از زحمات رئیس سازمان محیط زیست تشکر می‌کنیم اما اینکه ایشان بیایند اینجا سخنرانی و پاره‌ای از مسائل را فقط بیان کند کافی نیست چرا که باید راه حلی ارائه دهیم و به عنوان متولی امر محیط زیست باید از دستگاه‌ها گزارش بخواهد. ما این‌ها را ندیدیم. وزارت کشور هم به همین صورت قائل به این است که باید امروز در راستای قانون، مجموعه محیط زیست با جدیت و قاطعیت فضا را دنبال کند. آنچه که ما باید انجام می‌دادیم و همکاران بنده باید انجام می‌دادند، انجام دادیم. ولی چرا عمل نمی‌شود؟ مگر سلامت مردم باید تأمین نشود؟ تا کی باید با سلامت مردم بازی کنیم؟

نماینده مردم داراب در مجلس دوازدهم یادآور شد: نمی‌دانم که در این کشور چه کسی باید پاسخگو باشد و باید پاسخ این مسائل را بدهد؛ بحث آلودگی هوا باید اجرایی می‌شد، از ۱۲ مورد، ۲۰ تا اجرایی شده و ۶۰ تا ناقص است و واقعاً اجرا نشده است. به تمامی دستگاه‌های نظارتی نیز اعلام کردیم. آقای رئیس، خواهش می‌کنم دستگاه‌های نظارتی را دعوت کنیم تا بیایند و تعیین تکلیف کنند. مردم دارند می‌میرند، مردم کشته می‌شوند. چه کسی باید پاسخ بدهد؟ آیا در مقابل سلامت مردم و توسعه کشور مسئول هستیم یا نه؟

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز