خبرگزاری کار ایران

مدیر فروش شرکت حمل‌ و‌ نقل بین‌المللی دریایی «تاو ساحل اروند»:

بنادر کشور به امکانات بیشتری نیاز دارند/تحریم‌ها گریبانگیر همه صنایع هستند

بنادر کشور به امکانات بیشتری نیاز دارند/تحریم‌ها گریبانگیر همه صنایع هستند
کد خبر : ۱۶۰۲۴۴۷

مدیر فروش شرکت حمل و نقل بین‌المللی دریایی تاو ساحل اروند گفت: در بحث حمل و نقل بین‌المللی، ما تقریباً با تمام دنیا ارتباط داریم؛ از بنادر جنوبی به بنادر چین، خاور دور، کره و حوزه خلیج فارس نیز سرویس داریم. به صورت کراس استاف (Cross-stuff) نیز تا غرب آفریقا و همچنین به صورت مستقیم تا شرق آفریقا و همچنین بنادر برزیل و استرالیا سرویس‌دهی می‌شود.

سیامک ارفعی، مدیر فروش "شرکت حمل و نقل بین‌المللی دریایی تاو ساحل اروند" در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرنگار بازرگانی ایلنا، اظهار کرد: این شرکت با بیش از یک دهه فعالیت، خدمات حمل دریایی، زمینی و هوایی به کشورهایی مانند چین، کره، برزیل و استرالیا ارائه می‌دهد.

او به مشکلات تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: این مشکلات تمام صنایع را تحت تأثیر قرار داده‌ است؛ اما با تغییرات لازم، به فعالیت خود ادامه می‌دهیم.

ما تقریباً با تمام دنیا ارتباط داریم

ارفعی بر اهمیت ایجاد امکانات سخت‌افزاری در بنادر شمالی و جنوبی کشور تأکید کرد و گفت: شرکت حمل‌ و‌ نقل بین‌المللی دریایی "تاو ساحل اروند" نزدیک به یک دهه است که فعالیت دارد. در بحث حمل و نقل بین‌المللی، ما تقریباً با تمام دنیا ارتباط داریم؛ از بنادر جنوبی به بنادر چین، خاور دور، کره و حوزه خلیج فارس سرویس داریم. به صورت کراس استاف (Cross-stuff) نیز تا غرب آفریقا و همچنین به صورت مستقیم تا شرق آفریقا و همچنین بنادر برزیل و استرالیا سرویس‌دهی می‌شود.

ارفعی افزود: همچنین از بنادر شمالی ایران به بنادر روسیه مانند آستراخان سرویس داریم و همچنین سرویس‌های لجستیکی زمینی به بنادر دیگر مانند مسکو و سن پترزبورگ ارائه می‌دهیم.

وی در مورد تحریم‌های اعمالی ابراز داشت: تحریم‌ها گریبانگیر همه صنایع هستند و تفاوتی در صنف ایجاد نمی‌کنند. همانطور که بازرگانان ما درگیر مسائل تحریم هستند، ما نیز در بحث ارسال بار و اسناد مرتبط با محموله‌ها درگیر هستیم.

به امکانات بیشتری نیاز است

مدیر فروش شرکت حمل‌ و‌ نقل بین‌المللی دریایی "تاو ساحل اروند" تصریح کرد: مشتریان ما شامل شرکت‌های هلدینگ مواد غذایی، واردکنندگان خودرو، قطعات، لوازم یدکی، لوازم خانگی و شوینده‌ها هستند. این‌ صنایع در واقع کسب و کارهای اصلی کشور محسوب می‌شوند. البته فرقی هم ندارد که واردات باشد یا صادرات، غالبا ما هم در صادرات و هم واردات، تقریباً یکسان عمل می‌کنیم، هر چند که میزان واردات مقداری بیشتر است.

ارفعی گفت: امیدواریم با کمک دولت بتوانیم تسهیلاتی را برای بازرگانان فراهم کنیم. بدون شک با رفع موانع داخلی و همچنین خنثی کردن تاثیر تحریم‌ها، اتفاقات مثبتی را می‌توانیم پیش‌بینی کنیم. البته مهمترین موضوعی که نباید از آن غافل ماند، ایجاد امکانات سخت‌افزاری در بنادر شمالی و جنوبی کشور است؛ این بنادر برای ارائه‌ی خدمات به شرکت‌های حمل و نقل، کشتی‌ها و بازرگانان باید شرایط بهتری داشته باشند.

 

 

 

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز