یک مسئول خبر داد؛
شناسایی و جذب ۹ درصد دانشآموزان بازمانده از تحصیل در خوزستان
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خوزستان گفت: ۹ درصد از جمعیت دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان جذب کلاسهای درس شدند که ۹۲۱ نفر از این تعداد در دوره ابتدایی هستند.
به گزارش ایلنا از خوزستان، فرانک موسوی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: ضروری است وزارتخانههای مختلف در کنار آموزش و پرورش قرار بگیرند تا اجرای طرح جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل در مدارس به درستی اجرا شود.
وی گفت: سازمان برنامه و بودجه، استانداری، سازمانهای مردم نهاد و ثبت احوال از دستگاههای همیار آموزش و پرورش در اجرای این طرح هستند و آموزش و پرورش برای شناسایی هر پنج دانشآموز بازمانده از تحصیل یک نفر را مأمور کرده است.
موسوی با بیان اینکه ۳۰ درصد دانشآموزان بازمانده از تحصیل استان باید جذب کلاس درس شوند، اظهار کرد: در برخی شهرها مانند هویزه، کرخه و کارون بیش از ۱۰ درصد جامعه دانش آموزی بازمانده از تحصیل هستند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل بین بازه سنی ۱۵ تا ۱۷ سال گزارش شده و بیشترین بازماندگی از تحصیل در سن ۶ سالگی است.
وی مهمترین نکته در شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل را یافتن محل زندگی آنها عنوان کرد و افزود: متاسفانه شناسایی محل زندگی بسیاری از دانش آموزان تغییر کرده است به همین دلیل برخی سازمانها همچون ثبت احوال و یا هدفمندسازی یارانهها در یافتن این دانشآموزان کمک کننده هستند.
موسوی مهمترین عامل ترک تحصیل دانش آموزان را فقر فرهنگی و اقتصادی دانست و ادامه داد: نگهداشت این دانش آموزان در کلاس درس نیز از موارد مهمی است که در این مورد نیاز به همکاری خیران و دستگاههای خدمات رسان است، به عنوان مثال بسیاری از دانش آموزان به دلیل نداشتن هزینه ایاب و ذهاب ترک تحصیل میکنند.