90 درصد واحدهای تولید تخم مرغ در همدان هویت دار هستند
![90 درصد واحدهای تولید تخم مرغ در همدان هویت دار هستند](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/9qPWF2Nk5aWl/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pv5n4GwPeb-L7otfNPZWXfo,/%D8%AA%D8%AE%D9%85+%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان با تاکید بر هویتدار کردن تخممرغهای تولیدی استان، گفت: هم اینک ۹۰ درصد از این واحدها تخممرغهای خود را هویت دار کردهاند و به صورت بسته بندی شده به فروش میرسانند.
به گزارش ایلنا از همدان، علی دولو روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سالانه بیش از ۲۰ هزار تن تخم مرغ در این استان تولید می شود.
وی با بیان اینکه روزانه ۶۲ تن تخم مرغ در همدان تولید می شود افزود: ۳۵ واحد مرغ تخم گذار در همدان وجود دارد که از این تعداد ۳۰ واحد با ظرفیت یک میلیون و ۳۶۲ هزار قطعه فعال است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه یک واحد مرغداری مرغ اجداد با ظرفیت هفت هزار و ۵۰۰ در استان وجود دارد گفت: بیشترین ظرفیت واحدهای تولید تخممرغ استان همدان مربوط به شهرستان تویسرکان است.
وی افزود: ملایر اولین شهرستان از نظر تعداد واحدهای تخمگذار استان است بهطوریکه ۱۴ واحد در این شهرستان وجود دارد.
دولو خاطرنشان کرد: سرانه مصرف تخم مرغ در کشور ۱۹۰ عدد است که در بسیاری از کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته این رقم به ۳۰۰عدد هم میرسد.