عضو شورای شهر کرج:
باید به جای برخورد قهری با دستفروشان زمینه کسب و کار آنان را فراهم کرد
![باید به جای برخورد قهری با دستفروشان زمینه کسب و کار آنان را فراهم کرد](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/hRJF7w3nU0Xq/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0phbTv8yj4qRy7otfNPZWXfo,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%86+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1.jpg)
رئیس مرکز پژوهش و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر کرج گفت: باید از الگوهای مناسب جهانی و کشوری برای ساماندهی دستفروشان کلانشهر کرج استفاده کرد.
به گزارش ایلنا از البرز، محمد اسدیان با اشاره به لزوم ساماندهی دستفروشان سطح کرج، اظهار کرد: گزارش و شیوه نامه ساماندهی دستفروشان کرج در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ توسط مرکز پژوهش های شورای اسلامی این کلانشهر منتشر شد.
رئیس مرکز پژوهش و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر کرج بیان کرد: بر اساس قوانین بالا دستی شهرداری ملزم به ایجاد و راه اندازی روز بازارها برای ساماندهی دستفروشان است.
اسدیان اذعان کرد : بررسی الگوهای پنج کشور در قاره های مختلف جهان نشان می دهد که دستفروشان در ردیف خرده فروشان دیده شده و برای این صنف بازارچه های مخصوص احداث و راه اندازی شده است.
عضو شورای اسلامی شهر کرج افزود: در بررسی نمونه های داخلی نیز کلانشهرهای تبریز، اصفهان، اهواز، شیراز و مشهد الگوهای موفقی در ساماندهی دستفروشان ارائه داده اند.
اسدیان با تاکید بر اینکه باید به جای برخورد قهری با دستفروشان زمینه کسب و کار آنان را فراهم کرد، بیان کرد: از میدان کرج تا چهارراه طالقانی این کلانشهر ۴۵۶ دستفروش شناسایی شده که در گام اول نیاز به صدور کارت شناسایی هست و سازمان فاوای شهرداری کرج در حال راه اندازی سامانه در این راستا است.
وی روان سازی ترافیک و کاهش مشکلات اجتماعی را از آثار مثبت ساماندهی دستفروشان دانست و گفت: از مجموع حدود ۵۸۰ هزار خانوار البرزی، سرپرستی حدود ۲۰ درصد آنها برعهده بانوان است.
این عضو شورای شهر کرج تاکید کرد: بخشی از دستفروشان کرج بانوان سرپرست خانوار هستند که می توان با ایجاد مکان مناسب زمینه اشتغال آنان را فراهم کرد.