مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری عنوان کرد؛
توانمندی اقشار روستایی و عشایری قزوین با برگزاری جشنوارههای تخصصی
![توانمندی اقشار روستایی و عشایری قزوین با برگزاری جشنوارههای تخصصی](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/RSci1bInHKuE/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pqku3NQF6aRb7otfNPZWXfo,/%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87+%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%D9%88+%D8%B9%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B1.jpg)
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین گفت: دغدغه توانمندی اقشار روستایی و عشایری به عنوان یک برنامه مهم در دفتر امور روستایی استانداری قزوین دنبال میشود که یکی از موارد آن برگزاری همین جشنوارهها و نمایشگاههای روستایی و عشایری است.
به گزارش ایلنا، لیلا غریب گفت: هدف از برگزاری جشنوارههای روستایی و عشایری تقویت زنجیره تولید و شبکه سازی محصولات بومی و محلی است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین اضافه کرد: سازمانهای مردم نهاد نیز همواره در برگزاری جشنوارهها در کنار دفتر روستایی همکاری داشتنند که بر اساس بررسی بیشتر معلوم شد این رویدادها با استقبال و بازار بسیار خوبی همراه بوده است.
غریب با بیان اینکه ۷۵ درصد از نسل گذشته ما روستایی بودند، ادامه داد: افرادی که در جشنوارههای روستایی و عشایری شرکت میکنند درحال احیای سنتهای دیرینه هستند و هنر و دسترنج نیاکان را در عصر حاضر به منصه ظهور میرسانند.
این مسئول با بیان اینکه دومین جشنواره روستایی و عشایری استان قزوین اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ برگزار میشود، ادامه داد: در این جشنوارهها قرار شده تا تمام ابعاد اجتماعی آشکار شود و لذت زندگی روستایی را به مردم نشان دهیم.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین خاطرنشان کرد: دومین جشنواره روستایی و عشایری که با آیین ۵۰ به در همراه شده است آداب و رسوم ما آیین شکرگزاری در همه روستاها برگزار میشود و مردم به این آیین مذهبی و اجتماعی پایبند هستند.