خبرگزاری کار ایران

اجرایی شدن طرح های اشتغال زایی در بروجرد

اجرایی شدن طرح های اشتغال زایی در بروجرد
کد خبر : ۱۶۲۷۰۶۲

معاون استاندار و فرماندار بروجرد گفت: در راستای اجرای برنامه اشتغال خرد با همکاری بنیاد برکت و علوی اجرای 200 طرح اشتغالزایی با میانگین اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون ریال در سال جاری پیش‌بینی شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، قدرت اله ولدی روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه در جلسه پیگیری طرح‌های بنیاد علوی که در محل سالن جلسات فرمانداری بروجرد برگزار شد، عنوان کرد: تخصیص دادن این میزان اعتبار، می‌تواند نقش مهمی در ارتقای معیشت و افزایش اشتغال روستاها و مناطق محروم ایفا کند. 

وی در ادامه عنوان کرد: برای سال جاری ۱۴۰۴، سهم اشتغال در شهرستان بروجرد خرد ۲۰۰ طرح می‌باشد که برای هر طرح یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده است و در مجموع با اجرای این طرح‌ها، ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری برای توسعه اشتغال خرد در شهرستان جذب خواهد شد. 

فرماندار بروجرد تاکید کرد: این طرح‌ها با همکاری بنیاد برکت و بنیاد علوی و با مجوز دستگاه‌های اجرایی و حمایتی از جمله اداره صنعت، کشاورزی، میراث فرهنگی، کمیته امداد، بهزیستی و سپاه اجرا می‌شوند و هدف آن‌ها توانمندسازی اقتصادی، افزایش سطح اشتغال و بهبود وضعیت معیشت مردم به ویژه در روستاهای این شهرستان می‌باشد، این طرح گامی موثر برای جلوگیری از مهاجرت نیروی جوان و کارآمد می‌باشد

وی با تاکید بر اجرای برنامه کلان اشتغال‌زایی در سال آینده اظهار داشت: این طرح میزان قابل توجهی از اشتغال‌زایی بروجرد را تامین خواهد کرد و پیش‌بینی می‌شود حداقل ۱۳۵ فرصت شغلی مستقیم از محل این برنامه‌ها در سال جاری ایجاد شودهمچنین در کنار اشتغال خرد، امسال ۲۰ کارگاه صنعتی با سقف اعتبار ۱۰ میلیارد ریال برای هر کارگاه و نیز سه بنگاه اقتصادی بزرگ با سرمایه ۹۰ میلیارد ریال در شهرستان اجرا خواهد شد که مجموع اعتبارات جذب‌شده بروجرد از محل این طرح‌ها به حدود ۵۹۰ میلیارد ریال می‌رسد. که رقم قابل توجهی می‌باشد

ولدی بیان کرد: ۵ زمین چمن مصنوعی با پیگیری بنیاد علوی و همچنین ۹ زمین دیگر در دست اجراست، با احتساب این پروژه‌ها، تا پایان سال ۱۴۰۴، مجموع زمین‌های چمن مصنوعی بروجرد به ۱۴ زمین خواهد رسید. در بخش روستایی نیز بازارچه‌هایی برای تقویت عرضه محصولات روستایی و بهبود اقتصاد محلی اجرا خواهد شد. 

وی خاطر نشان کرد : این بازارها می‌توانند به شکل نمایشگاه‌های فصلی یا بازارچه‌های دامی عمل کنند و نقش مهمی در رونق کسب‌وکار روستایی ایفا کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز