بزرگترین جشنواره خوراک ایران در رشت آغاز به کار کرد/ احیای بیش از ۲۰۰ نوع غذای فراموش شده گیلانی
بزرگترین جشنواره خوراک ایران امروز پنجشنبه ۷ دیماه ۱۴۰۲ در شهر رشت با حضور سفرای خارجی آغاز به کار کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سومین جشنواره بزرگ خوراک ایران با حضور سفیر قزاقستان، رایزن اول فرهنگی ترکیه، رئیس پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان و سایر مسئولان استانی در تالار مرکزی شهر رشت آغاز به کار کرد.
در این جشنواره ۵۰ غرفه خوراک توسط رستورانداران و پنج واحد بومگردی برپا شده است.
در بزرگترین جشنواره خوراک بیش از ۲۰۰ نوع غذای در حال فراموشی و احیا در معرض دید عموم قرار گرفته است.
۱۰ داور بینالمللی غذاهای ارائه شده در بزرگترین جشنواره خوراک را داوری میکنند.
همچنین بخشی از جشنواره به کودکان اختصاص داده شده تا با غذاهای سنتی آشنا شوند.
بزرگترین جشنواره خوراک ایران با همکاری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، ادارهکل میراثفرهنگی گیلان، شهرداری و شورای شهر رشت برگزار شده است.