صنایع غذایی سحر با ۱۶ سال سابقه درخشان
صنایع غذایی سحر با ارائه محصولات کیفی توانسته است در فاصله سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۱ به عنوان واحد برتر کیفیت از مؤسسه استاندارد و واحد صادرکننده نمونه استان همدان شناخته شود.
به گزارش ایلنا؛ شرکت صنایع غذایی سحر در سال ۱۳۷۰ در زمینی به مساحت ۶ هزار مترمربع و سالنهای تولید و انبار با زیربنای ۱۵ هزار متر مربع واقع در شهر همدان، شهرک صنعتی بوعلی تأسیس شد.
در ابتدا به منظور تولید انواع مواد غذایی بر پایه محصولات کشاورزی (کنسروهای غیر گوشتی) و در سال ۱۳۷۳ با اخذ پروانه بهرهبرداری و همچنین پروانه ساخت برای ۱۵ نوع محصول، فعالیت تولیدی را آغاز کرد. سپس با گسترش فعالیت شرکت در وضعیت فعلی ۸۰ نوع محصول در ۳۰۰ نوع بسته بندی و ۹ گروه محصول تولید میشود.
همچنین با توسعه شرکت و برنامهریزی دقیق و مدیریت یکپارچه کشاورزان و تامینکنندگان در تمامی مراحل از کاشت بذر تا تولید و پخش محصولات نائل شده است.
امروزه با رشد روز افزون جمعیت، پیدایش رفتار خرید متفاوت، سلایق گوناگون و ... این فرصت برای مجموعه فراهم شد تا با تأسیس شرکتهای زیر مجموعه با شعار از مزرعه تا خانه، زنجیره کاملی از تولید، تهیه و بسته بندی و پخش فراهم شود.
این مجموعه به منظور ارتقای کیفیت محصولات و جذب رضایت مشتریان خود از پرسنل مجرب و متخصص در واحدهای طراحی و مهندسی، بازاریابی و برندینگ، واحد استراتژیک و بهبود روشها بهره میبرد تا محصولی با سطح کیفیت جهانی در اختیار مشتریان و هموطنان قرار دهد.
شرکت سحر در سالهای اخیر علاوه بر صادرات عمده به کشورهای اروپایی شامل انگلستان، آلمان و روسیه صادراتی به کشورهای استرالیا، کانادا، ترکمنستان، فیلیپین، امارات، عراق، مالزی، فنلاند، نروژ و آذربایجان نیز داشته است.
صادر کننده برتر (رتبه دوم کشوری) در سال ۸۹، کارآفرین برتر کشوری در سالهای ۹۲ تا ۹۴،کارآفرین برتر ملی در سال ۹۵، واحد صنعتی نمونه کشوری در سال ۹۰، واحد برتر کیفیت کشوری از سازمان غذا و دارو در سال ۹۰ و واحد نمونه صنایع غذایی به انتخاب مصرف کنندگان در سال ۹۲ از دیگر افتخارات این واحد تولیدی است.