خبرگزاری کار ایران

سروش به ایلنا خبر داد؛

اختلاف بین وزیر و سازمان برنامه‌ و بودجه دلیل استعفای قاضی‌زاده/ تعیین ضرب‌الاجل از سوی وزیر بهداشت/ مطرح شدن نام باقر لاریجانی جدی نیست

اختلاف بین وزیر و سازمان برنامه‌ و بودجه دلیل استعفای قاضی‌زاده/ تعیین ضرب‌الاجل از سوی وزیر بهداشت/ مطرح شدن نام باقر لاریجانی جدی نیست
کد خبر : ۷۱۰۱۸۳

یک نماینده مردم تهران با اشاره به استعفای وزیر بهداشت گفت: وزیر بهداشت ضرب‌الاجلی تعیین کرده که اگر آن مسائل مورد نظر رفع شد در وزارت خواهد ماند و اگر حل نشود نخواهد ماند و رئیس‌جمهور هم دارد تصمیم می‌گیرد که چه‌کار کند.

ابوالفضل سروش در گفت‌‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره جزئیات استعفای سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان اظهار کرد: من فکر می‌کنم آقای هاشمی بیشتر سر بودجه سلامت و تجهیزات داروها استعفا داده است.

وی تاکید کرد: وزیر بهداشت احساس می‌کند اگر بودجه به حوزه سلامت و تجهیزات دارو اختصاص نگیرد، نمی‌تواند وزارت‌خانه خود را هدایت کند. اختلافی با سازمان برنامه و بودجه دارد و گفته مشکلات من را حل کنید که بمانم و اگر حل نکنید، نخواهم ماند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه بررسی این موضوع که آیا این کار درست است یا نیست جای تحقیق دارد، عنوان کرد:‌ الان در شرایط تحریمی قرار داریم، در شرایط تحریمی نظام بودجه‌بندی کشور هم فرق می‌کند. با توجه به ۵۰۰ میلیون یورویی که از صندوق توسعه ملی برای دارو و تجهیزات پزشکی گرفته‌اند، در نوع پرداختی که می‌خواهد به وزارت بهداشت انجام شود، بین سازمان برنامه و بودجه و وزیر بهداشت اختلاف‌نظر وجود دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این استعفا از سوی رئیس‌جمهور پذیرفته شده یا نه؟، گفت: خبر ندارم، اما ظاهرا این استعفا به صورت کتبی ارائه شده است و هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌اند. آن‌طور که من شنیده‌ام وزیر بهداشت یک ضرب‌الاجلی مشخص کرده که تا دیروز و امروز بوده یا تا امروز و فردا هست که اگر آن مسائل مورد نظر رفع شود، در وزارت خواهد ماند و اگر حل نشود نخواهد ماند و رئیس‌جمهور هم دارد تصمیم می‌گیرد که چه‌کار کند.

سروش در پاسخ به سوالی درباره نام کسانی از جمله باقر لاریجانی و دیگران که برای این پست مطرح می‌شود، اظهار کرد: این اسامی همه گمانه‌زنی است و جدی نیست. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز