رئیس مجلس ملی پاکستان:
تروریسم باید از ریشه خشکانده شود/ اگر کاری نکنیم قلم تاریخ متن مهربانانهای برای منطقه ما نخواهد نوشت
رئیس مجلس ملی پاکستان گفت: اطمینان دارم که مجلس ایران میتواند بهترین نتایج را برای کنفرانس مبارزه با تروریسم محقق کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، اسد قیصر صبح امروز در دومین کنفرانس رؤسای مجالس ۶ کشور پیرامون چالشهای تروریسم و ارتباطات درون منطقهای با اشاره به اهمیت و جایگاه این کنفرانس در شرایط کنونی، گفت: خرسندم که امروز در این نشست و اجلاس مهم و باشکوه شرکت میکنم و در اینجا باید از میزبانی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی تشکر کنم.
وی ادامه داد: کشور پاکستان سال گذشته مفتخر به میزبانی کنفرانس مبارزه با تروریسم بود و حال پس از یک سال فرصت مناسبی است که در این کنفرانس موضوعات مهم از جمله مبارزه با تروریسم مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
قیصر با بیان اینکه تروریسم باید از ریشه خشکانده شود، گفت: به طور حتم کشورهایی مانند ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، چین و روسیه به عنوان روح و روان قاره آسیا محسوب شده و سرشار از منابع انسانی، منابع طبیعی و موقعیت استراتژیک هستند و قطعاً این مسئله موجب تأثیر و ایجاد رابطه با سایر نقاط جهان میشود.
وی ادامه داد: قطعاً فرهنگ و زبان کشورها جزو داراییهای ارزشمند قاره آسیا محسوب میشود و کشورهای مذکور همانند این مسائل و موضوعات در سایر حوزههای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نقش اساسی ایفا میکنند. در دو دهه گذشته منطقه شاهد بحران تروریسم بوده و متأسفانه به علت وجود فقر و گرسنگی و ناامنی تروریسم در این منطقه بال و پر گرفته است و نسل جوان نیز فریب دروغهای تروریستها را خوردهاند و در این عرصه متأسفانه با نیتهای بدخواهانه شاهد از همگسیختگی هستیم از این رو اگر کاری نکنیم قلم تاریخ متن مهربانانهای برای منطقه ما نخواهد نوشت.
وی اضافه کرد: پاکستان در خصوص مبارزه با تروریسم جهتگیری کرده و در این عرصه اقدامات و عملیاتهای موفقیتآمیزی را برای مبارزه با تروریسم صورت داده و موفق شدهایم در این رابطه از شر تروریستها رها شویم. از طرف دیگر علمای ما هم هر کدام از گروهها و اقدامات تروریستی که به نام دین صورت گرفته را رد کردهاند که این خود در کاهش موفقیت گروههای تروریستی تأثیر گذاشته است.
رئیس مجلس ملی پاکستان گفت: در شرایط کنونی منطقه وضعیت حساس و ویژهای دارد اما با این وجود اقدامات و روابط و همکاریهای مشترک بسیار کم است و این مسئله از شکوفایی منطقهای جلوگیری میکند. در شرایط کنونی پاکستان پروژههای مهمی از جمله خط انتقال گاز ایران – پاکستان را دنبال میکند و خوشبختانه زیرساختهای جاده ابریشم به سرعت در حال انجام است.
قیصر تصریح کرد: امروز پاکستان در سازمانهای همکاری اقتصادی و سیاسی در منطقه و عرصه بینالملل نقش پررنگی ایفا میکند. حال به طور حتم برای حل کردن و ریشهکن کردن فقر در منطقه چارهای جز همکاری مشترک نداریم. از این رو همکاری و روابط بهتر جهت برقراری امنیت در منطقه بسیار ضروری است.
رئیس مجلس ملی پاکستان با اشاره به برعهده گرفتن ریاست کنفرانس توسط لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اطمینان دارم که مجلس ایران میتواند بهترین نتایج را برای این کنفرانس محقق کند.