روش تهیه شربت بیدمشک و گلاب برای رفع عطش در افطار

شربت بیدمشک و گلاب هم آرامشبخش است، هم طعم دلچسبی دارد و بعد از ساعات روزهداری به رفع عطش کمک میکند.
شربتهای طبیعی بهترین انتخاب به عنوان نوشیدنیها در وعده افطار هستند. این نوشیدنیها هم قند بدنتان را تنظیم میکنند، هم مایعات لازم برای بدن را در روزهداری تنظیم میکنند. روش تهیه شربت بیدمشک و گلاب را برایتان آموزش دادهایم.
شربت بیدمشک و گلاب
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
عرق بیدمشک: ۳ لیوان
آب: ۳ لیوان
شکر: یک کیلوگرم
گلاب: نصف لیوان
آبلیموی تازه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. آب و شکر را در ظرفی مناسب روی شعله ملایم قرار دهید و بهخوبی هم بزنید تا شکر حل شود. منتظر شوید تا شهد به قوام مناسب برسد.
۲. آبلیمو و گلاب را به شهد اضافه کنید و بهمدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.
۳. اجازه دهید مقداری حرارت شهد کم شود. بعد عرق بیدمشک را اضافه کنید تا گرمای شهد، عطروبوی عرق بیدمشک را از بین نبرد.
۴. به اندازه مناسب شربت در لیوانها بریزید و روی آن آب یخ اضافه کنید تا نوشیدنی آماده شود.
نکته: اگر طعم نعنا را دوست دارید میتوانید کمی عرق نعنا به این ترکیب اضافه کنید.