طرز تهیه 3 شیرینی خانگی بدون فر و ساده برای نوروز

شیرینیها همیشه در عید نوروز جایگاه خاص خود را داشتهاند. برخی افراد این گزینه پذیرایی را به شکل آماده تهیه میکنند و گروهی دیگر ترجیح میدهند که خودشان آنها را در منزل درست کنند.
شیرینیها همیشه در عید نوروز جایگاه خاص خود را داشتهاند. برخی افراد این گزینه پذیرایی را به شکل آماده تهیه میکنند و گروهی دیگر ترجیح میدهند که خودشان آنها را در منزل درست کنند. گاهی برای درست کردن این شیرینیها به فر نیاز است و گاهی حتی درون تابه یا قابلمه نیز پخت آنها انجام میشود. در این مطلب میخواهیم به سراغ شیرینیهای ساده و بدون فر برویم و طرز تهیه 3 نوع شیرینی ساده و کمهزینه را آموزش دهیم.
شیرینی قاشقی
شیرینی قاشقی یکی از پیشنهادهای ما برای عید نوروز است. این شیرینی هم با فر و هم بدون فر تهیه میشود که در اینجا میخواهیم به معرفی دستور پخت بدون فر آن اشاره کنیم. مواد اولیه مورد نیاز و همچنین مراحل پخت این شیرینی را میتوانید در ادامه ببینید.
مواد لازم
آرد: 2 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
ماست: 1 پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
مراحل زیر کلیه کارهایی را که باید برای درست کردن این شیرینی ساده و سریع سرخ کرده انجام دهید، به شما آموزش میدهد:
مرحله اول: تخممرغ، شکر و وانیل را در کاسهای به خوبی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم: آرد و بکینگ پود را هم به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم: ماست را روی ترکیبات بریزید و آنها را تا زمانی که کاملا یکدست شوند، با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: کمی روغن را درون تابه بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
مرحله پنجم: با قاشق از مواد آمادهشده بردارید و آن را درون تابه بریزید. البته میتوانید از قالب هم استفاده کنید تا شکل نهایی شیرینیها بهتر شود.
مرحله ششم: شعله زیر تابه باید ملایم باشد تا داخل کیک کاملا پخته شود.
مرحله هفتم: پس از سرخ کردن هر دو طرف کیکها میتوانید آنها را درون دستمال یا سبد قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس کیکها را سرو کنید.
شیرینی پفکی گردویی
شیرینی گردویی هم از شیرینیهایی است که پخت آسانی دارد. اصلیترین موادی که برای درست کردن این شیرینی باید در نظر بگیرید، گردوست که به صورت آسیابشده مورد استفاده قرار میگیرد. بقیه مواد اولیه مورد نیاز و مراحل پخت این شیرینی نیز در ادامه گفته شدهاند.
مواد لازم
زرده تخممرغ: 3 عدد
پودر قند: 75 گرم
وانیل: 2/1 قاشق چایخوری
آرد: 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 3/1 قاشق چایخوری
گردوی خردشده: 1 لیوان
طرز تهیه
مرحله اول: زرده تخممرغ را با پودر قند و وانیل ترکیب کنید و آنها را به خوبی هم بزنید تا رنگ این ترکیب سفید شود.
مرحله دوم: آرد سفید و بکینگ پودر را هم به این مواد اضافه کنید.
مرحله سوم: گردو را هم روی این مواد بریزید و آنها را به خوبی مخلوط کنید.
مرحله چهارم: قابلمهای را روی شعلهپخشکن قرار دهید و درب آن را بگذارید تا کاملا گرم شود.
مرحله پنجم: کف تابه را با روغن چرب کنید و با قاشق مرباخوری، مواد مورد نظرتان را با فاصله مشخص درون آن قرار دهید.
مرحله ششم: در تابه را با دمکنی بپوشانید و اجازه دهید تا برای 20 دقیقه بپزد.
مرحله هفتم: بعد از پخت کامل میتوانید شیرینیها را سرو کنید.
شیرینی شکری
شیرینی شکری یکی از پرطرفدارترین مدلهای شیرینی و مخصوص شهر کرمانشاه است. این شیرینی هم برای مهمانان در عید نوروز مناسب است و هم میتوانید آن را برای استفاده روزمره بپزید و در کنار چای یا قهوه میل کنید. در ادامه مواد اولیه مورد نیاز و دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
آرد: به مقدار کافی
روغن مایع یا کره: 4/1 پیمانه
تخممرغ: 1 عدد
وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
آب جوش: 2/1 پیمانه
طرز تهیه
قبل از آنکه بخواهید مراحل طرز تهیه این شیرینی ساده و ارزان را انجام دهید، باید کره را به دمای محیط برسانید. سپس کار خود را برای درست کردن شیرینی آغاز کنید:
مرحله اول: تخممرغ، شکر، وانیل و نمک را با همزن برقی برای مدت زمان 5 دقیقه بزنید. سپس آب جوش را هم به آنها اضافه کنید.
مرحله دوم: آرد را پس از الک کردن به همراه بکینگ پودر به مواد مایه بیفزایید.
مرحله سوم: با ترکیب کردن این مواد خمیر نرم و سبکی ایجاد میشود که باید برای 20 دقیقه در دمای محیط استراحت کند.
مرحله چهارم: بعد از فرم دادن خمیر آن را درون روغن سرخ کنید.
مرحله پنجم: بعد از سرخ شدن شیرینیها آنها را در شربت بیندازید.
مرحله ششم: درنهایت شیرینیها را از شربت خارج کنید و در صافی بگذارید تا کاملا خشک شوند.
مرحله هفتم: شیرینیها را در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید و آنها را سرو کنید.