مصرف زیاد این دو مواده غذایی سبب سکته قلبی میشود
مصرف برخی مواد غذایی هستند که روند گرفتگی رگهای قلب را سرعت میبخشند.
علم پزشکی پیشزفتهای زیادی کرده است با این وجود همچنان یکی از عوامل مهم مرگ و میر انسانها سکته قلبی است، به گزارش مرکز تحقیقات پیشگیری اولیه از بیماریهای قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران بیماریهای قلبی عروقی عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند و تخمین زده می شود که هر سال جان ۱۷.۹ میلیون نفر را میگیرند.
در این میان یکی از عوامل مهم ایست قلبی گرفتگی رگهای قلب است، رگهایی که با در نظر نگرفتن سابقه خانوادگی در بیماریهای قلبی اکثراً به دلیل سبک زندگی بویژه رژیمهای غذایی ناسلم دچار گرفتگی میشوند و در نتیجه ایست قلبی را به همراه دارند.
دراینباره محمد حسین نجفی متخصص قلب و فوق تخصص آنژیوپلاستی میگوید: «مصرف بعضی از مواد پرکالری مانند گوشت قرمز میتواند سبب گرفتگی رگهای قلبی شود، همچنین مصرف گوشت قرمز و مواد پرکالری مانند چیپس میتواند به روند گرفتگی رگهای قلبی سرعت ببخشد.»
او ادامه میدهد: «به طور طبیعی یک رژیم مدیترانهای که بر اساس غلات، سبزیجات بیشتر و به دنبال آن کالری کمتر است میتواند از گرفتگی رگهای قلبی جلوگیری کند یا حداقل سیر گرفتگی را کند کند.»
این متخصص بیان میکند: «مصرف ماهی به میزان یک یا دو بار در هفته میتواند کمک کند تا رگهای قلب سالمتر بمانند.»