وزیر راه و شهرسازی:
اتوبوسهای مشغول به کار در صنایع باید به ناوگان برگردند
وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: اتوبوسهایی که از ناوگان خارج شده و شرکتها، صنایع و کارنجات مشغول به کار شدند باید به ناوگان برگردند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مهرداد بذرپاش در مراسم آغاز اجرای پویش «چشم به راهیم» با اشاره به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در طول یکس ال گذشته اظهار داشت: راضی بودن به وضع موجود هم در زندگی مادی و هم در زندگی معنوی و کاری همان نقطه ایستایی است و رمز پیشرفت زندگی بشری قانع نبودن به وضعیت موجود است و در مجموعه وزارت راه و شهرسازی و در سازمان راهداری که اصل کار حوزه راهها در این مجموعه تعریف میشود، وظایف راهبردی متوجه ماست چراکه هر اقدام ما با جان مردم مرتبط است.
وی ادامه داد: برای جان یک نفر هم حداکثر تلاش خود را انجام میدهیم و در این باره در دستگاه الهی باید پاسخگو باشیم و هیچ توجیهی مورد قبول نیست.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره اقدامات این وزارتخانه در حوزه روستا گفت: طبق برنامه باید ٣٠٠٠ کیلومتر راه روستایی تا پایان امسال به احداث میرسید که از این عدد پیش رفتیم و همچنین در حوزه احداث خانههای روستایی از تامین هزار قطعه زمین عبور کردیم و از آغاز ساخت ۴٧٠ هزار واحد هم عبور کردیم که مکمل ساخت مسکن روستایی، ساخت راههای روستایی است و همچنین امسال بیش از ۶ هزار کیلومتر راه روستایی روکش آسفالت شد.
بذرپاش تاکید کرد: همین اقدام باعث ماندگاری جمعیت در روستا میشود و میدانیم که توسعه روستا توسعه بخش جدی اقتصاد است و وقتی واردات برای تامین غذا افزایش یافته نشان از رکود تولید در روستاها دارد.
وی با بیان اینکه ٨٠ درصد تصادفات که جان مردم رامیگیرد عامل انسانی دارد و این پویشها میتوانند در اصلاح رفتار عامل انسانی موثر باشند، گفت: سرنشینان خودرو میتوانند بر کیفیت سفر اثرگذار باشند .
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرار بر این است که ٨٧٨ نقطه حادثه خیز تا پایان دولت اصلاح شود که از این میزان ۴٠٠ نقطه باید تا پایان امسال رفع میشد و تا امروز ۴١٢ نقطه اصلاح شده است، افزود: برای بخشی از منابع از محل صندوق خسارت بدنی تامین میشد که تا به امروز ریالی از این محل تامین نشد.
بذرپاش ادامه داد: ١٧ میلیون مسافر از انواع شقوق حمل و نقل در نوروز استفاده میکنند که بخش زیادی استفاده کننده از جاده هستند و بخشی مهمی از آن به ناوگان اتوبوسی مربوط میشود اما در این بخش با کمبودهای جدی مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه برای نوسازی و تامین ناوگان اتوبوسی کمک تسهیلاتی برای بخش خصوصی در نظر گرفتیم، گفت: اتوبوسهایی که از ناوگان خارج شده و شرکتها، صنایع و کارنجات مشغول به کار شدند باید به ناوگان برگردند.