خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان بهزیستی در یاسوج:

ایران با شدیدترین سالخوردگی دنیا روبرو است

ایران با شدیدترین سالخوردگی دنیا روبرو است
کد خبر : ۱۵۹۴۶۱۸

۲۲۰ هزار معلول ایرانی خانه ندارند

رئیس سازمان بهزیستی دولت چهاردهم با اشاره به برخی آمارهای جمعیتی در دنیا و ایران، تاکیدکرد که تا سال ۲۰۵۰ شاهد شدیدترین دوران سالخوردگی ایران در دنیا خواهیم بود.

به گزارش ایلنا، "سیدجواد حسینی" در سفر امروز عصر خود به یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و دیدار با نماینده ولی‌فقیه این استان، اظهار داشت: متاسفانه سرعت سالمندی در ایران بسیار بالاست و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ بیش از ۳۰ درصد جمعیت کشور سالمند شوند.

وی گفت: این آمارها نشان می دهد که باید گفت که در سال ۲۰۵۰، ایران با شدیدترین سالخوردگی در دنیا مواجه خواهد شد.

رئیس سازمان بهزیستی دولت چهاردهم به فعالیت‌های پیشگیرانهٔ سازمان بهزیستی در زمینهٔ تنبلی چشم اشاره و تصریح کرد:  تاکنون ۵۷ میلیون غربالگری تنبلی چشم انجام داده شده که بدلیل این مداخلات، شیوع تنبلی چشم در ایران به یک و نیم درصد کاهش یافته است.

حسینی بابیان اینکه این آمار در سطح دنیا چهار درصد است، افزود: امسال نیز سه میلیون غربالگری تنبلی چشم انجام و مداخلات لازم را بعمل می آوریم.

وی با تأکید بر اهمیت اشتغال در جامعه معلولان کشور، اظهارداشت: امسال ۶۰ هزار فرصت شغلی برای جمعیت تحت پوشش سازمان بهزیستی ایجاد شده که از این تعداد، ۵۰۰ فرصت شغلی مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

۲۲۰ هزار معلول در ایران، مسکن ندارند 

رئیس سازمان بهزیستی دولت چهاردهم به آمار معلولان اشاره و خاطرنشان کرد: ۲۲۰ هزار معلول در کشور وجود دارند که مسکن ندارند.

حسینی گفت: از زمان پیروزی انقلاب تاکنون برای ۳۰۰ هزار معلول، مَسکن احداث شده که البته از این تعداد، ۶۰ واحد مسکونی مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

وی به‌ ضرورت اجتماعی‌سازی وظایف سازمان بهزیستی هم اشاره و یادآورشد: این سازمان اکنون ۱۷۰ مأموریت دارد و وظایف آن بشدت گسترش یافته است.

رئیس سازمان بهزیستی دولت چهاردهم گفت: کمتر از یک درصد از کارمندان دولت در سازمان بهزیستی مشغول به کار هستند، اما این سازمان بیش از ۱۰ درصد خدمات را به دولت ارائه می‌دهد.

حسینی با تأکید بر اینکه سازمان بهزیستی بدنبال افزایش نیروی انسانی و اعتبارات نیست، خاطرنشان کرد: اگر سازمان بهزیستی بدرستی اجتماعی شود، می‌تواند نیروی انسانی را از طریق شبکهٔ داوطلبان مددکار، پزشک، روان‌شناس و هنرمند تأمین کند.

بگفته وی، براساس این مُدل می‌توان از طریق مشارکت‌های مردمی، منابع مالی سازمان بهزیستی را تأمین کرد.

رئیس سازمان بهزیستی دولت چهاردهم گفت: متاسفانه ادارات در ارائهٔ گزارش‌ها و نیازهای خود منفعل هستند و وقتی گزارش‌دهی بخوبی انجام شود، مسئولان بالادستی نیز بیشتر بفکر خواهند بود و از گزارش سازمان بهزیستی برانگیخته خواهند شد که در نتیجه، مشارکت مردم افزایش می‌یابد.

مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست از پرداخت ۱۱۰ میلیاردتومان تسهیلات بلاعوض به مددجویان نهاد حمایتی برای ساخت مسکن معلولان خبرداد و گفت: در ۲ ساله اخیر همچنین ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی برای معلولان در استان پرداخت شده است.

اسماعیل دامیار با بیان اینکه در حوزه اجتماعی نیز ۸۰ خانواده پشت نوبت قرار دارند، تصریح کرد: تا قبل از سال ۱۴۰۱، تعداد حانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۳ هزار خانوار بوده و در ۲ ساله اخیر، این تعداد  به ۲۷ هزار خانوار رسیده است.

وی گفت: احداث مسکن برای جمعیت تحت پوشش سازمان بهزیستی بصورت خود مالکی بوده و هر فرد تحت پوششِ جمعیتِ بهزیستی که شرایط لازم را داشته باشند، می تواند برای احداث مسکن از تسهیلات بلاعوض سازمان استفاده کند.

دامیار تاکیدکرد که مشارکت خیرین نسبت به جامعه هدف سازمان بهزیستی در استان کهگیلویه و بویراحمد بطور مؤثری محدود شده و بهترین خیرین بدنبال تأسیس خیریه هستند اما به آن‌ها مجوز داده نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی دولت چهاردهم بهمراه هیآتی، سفر ۲ روزه ای را از عصر امروز شنبه بیستم بهمن ماه به یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شروع کرده است.

حسینی و هیآت همراه، قرار است از شهرستان‌های استان بازدید و مشکلات جامعه هدف سازمان بهزیستی در استان کهگیلویه و بویراحمد را مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز