خبرگزاری کار ایران

تدوین سند «تغییر اقلیم و نقش آن در سلامت»

تدوین سند «تغییر اقلیم و نقش آن در سلامت»
کد خبر : ۱۵۰۲۷۵۲

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از تدوین سند ملی «تغییر اقلیم و نقش آن در سلامت» توسط شورایعالی سلامت خبر داد و گفت: تدوین این سند به دستور شهید رئیسی در حال انجام است و همه دستگاه‌ها در آن نقش دارند چرا که بحث تغییر اقلیم را باید بسیار جدی بگیریم.

به گزارش ایلنا، محمد اسماعیل مطلق در چهارمین نشست دبیرخانه‌های سلامت وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها اظهار داشت: در شانزدهمین جلسه شورایعالی سلامت، آیت‌الله رئیسی دستور تلفیق ۷ سند در مورد امنیت غذایی را داد که هزار نفر از متخصصین تغذیه و امنیت غذایی روی سندها بررسی های لازم را انجام دادند و در هفدهمین جلسه این نشست، ارائه و مورد تصویب قرار گرفت که پایه آن، سند امنیت غذایی تدوین شده توسط وزارت جهاد کشاورزی و شورایعالی انقلاب فرهنگی بود.

وی با بیان این که این سند نیز توسط شورایعالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و رئیس جمهور فقید آن را به دستگاه ها ابلاغ کرد، افزود: در این سند 251 اقدام مربوط به دستگاه‌ها مشخص شده است تا آب و غذای سالم، آرد کامل و غذاهای اساسی از نظر مواد مغذی در کشور تولید و مصرف شود.

مطلق با بیان اینکه هدف شورایعالی سلامت و امنیت غذایی و سند ملی امنیت غذایی این است که انسان از نوزادی تا سالمندی سالم باشد، گفت: خوشبختانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در ۳۱ استان در حال تشکیل دبیرخانه ذیل استانداری با محوریت همه دستگاه‌ها است.

رئیس دبیرخانه شورایعالی عالی سلامت و امنیت غذایی از نمایندگان دستگاه‌های دولتی درخواست کرد که در تمام برنامه‌های آینده‌نگری و راهبردی دستگاه‌ها، مسئله "تغییر اقلیم" و "سند ملی امنیت غذایی" را مورد توجه قرار دهند.

وی افزود: ایران در معرض تغییر اقلیم است و خشکسالی، کم آبی، رانش زمین، گرما و سیل متأثر از این پدیده است. بنابراین ضرورت دارد هر دستگاه ذیل برنامه‌های راهبردی و آینده‌نگری خود برای آینده بحث تغییر اقلیم را برای آینده درنظر بگیرند.

مطلق، از تدوین سند «تغییر اقلیم و نقش آن در سلامت» توسط شورایعالی سلامت و امنیت غذایی خبر داد و گفت: تدوین این سند به دستور شهید رئیسی در حال انجام است و همه دستگاه‌ها در آن نقش دارند چرا که بحث تغییر اقلیم را باید بسیار جدی بگیریم.

وی گفت: نکته حائز اهمیت دیگر، ضرورت توجه به سند ملی امنیت غذایی در دستگاه‌های کشور است. شورا موظف شده که هر سه ماه یکبار با حضور نمایندگان ۹ وزارتخانه و ۹ دستگاه تشکیل جلسه دهد و به همین دلیل، دستگاه‌ها می‌توانند نکات مورد نظر خود را در خصوص سند امنیت غذایی به شورایعالی سلامت ارائه دهند تا در جلسات مطرح شود.

رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی بیان داشت: خوشبختانه دکتر پزشکیان در زمان تصدی وزارت بهداشت، دستور تشکیل شورایعالی سلامت و امنیت غذایی را دادند و در دولت سیزدهم نیز وی عضو اتاق فکر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بوده اند تا با هماهنگی بین بخشی، اهداف سلامت کشور محقق شود و قطعاً با برگزاری سه ماه یکبار این جلسه موافقت خواهند کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز