خبرگزاری کار ایران

آمار بالای ازدواج و طلاق مربوط به کدام رده سنی است؟

آمار بالای ازدواج و طلاق مربوط به کدام رده سنی است؟
کد خبر : ۱۴۴۰۶۵۲

مدیرکل دفتر برنامه ریزی توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان به آمادگی این وزارت در جهت حمایت از برگزاری مشاوره‌های رایگان در شهرستان‌ها اشاره کرد و از دستگاه‌های مربوطه خواستار تامین محلی برای برگزاری جلسات مشاوره رایگان شد.

به گزارش ایلنا از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، چهارمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان کهگیلویه و بویراحمد با حضور حجت الاسلام «مهدی متقی فر» مدیر کل دفتر برنامه ریزی توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان، هاشمی مهر معاون سیاسی اجتماعی استاندار، دهقان مدیر کل ورزش و جوانان استان، نوری مدیر کل اجتماعی استانداری، عبدالحسینی معاون فرهنگی و امور جوانان و اعضای ستاد ساماندهی امور جوانان با موضوع آسیب‌های اجتماعی جوانان و طلاق در سالن شماره یک استانداری برگزار شد. 

متقی فر در این جلسه با اشاره به اینکه ستادهای ساماندهی امور جوانان برای بررسی و ارائه راهکار برای مسائل جوانان تشکیل می‌شود گفت: در ستادهای ساماندهی جوانان با توجه به اهمیت موضوع حضور تمامی مدیران دستگاه‌های مربوطه لازم و ضروری است. 

وی از عدم حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد ساماندهی امور جوانان در جلسه ابراز گلایه کرد و افزود: درصد بالای آمار ازدواج و طلاق مربوط به جوانان و رده سنی ۱۸ تا ۳۵ است. 

مدیرکل دفتر برنامه ریزی توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان، بهترین نوع تحلیل آمار مربوط ازدواج و طلاق را تحلیل فرایندی عنوان و اضافه کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به میانگین کشوری در دو موضوع ازدواج و طلاق در وضعیت خوبی است، اما این وضعیت نباید مانع از اقدامات در راستای افزایش آمار ازدواج و کاهش آمار طلاق در استان شود. 

متقی فر با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه‌های آموزش و مشاوره ابراز داشت: با توجه به اینکه دستگاه ورزش و جوانان متولی آموزش‌های پیش از ازدواج است استان مکلف به برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج و همکاری در دوره‌های حین ازدواج و پس از ازدواج است. 

وی به ضرورت ارائه گزارش طرح‌های استخراجی از جلسات کمیته‌های ساماندهی امور جوانان و عملیاتی شدن این طرح‌ها توسط فرمانداران شهرستان‌ها تاکید کرد. 

مدیرکل دفتر برنامه ریزی توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان به آمادگی این وزارت در جهت حمایت از برگزاری مشاوره‌های رایگان در شهرستان‌ها تاکید و از دستگاه‌های مربوطه خواستار تامین محلی برای برگزاری جلسات مشاوره رایگان شد. 

دهقان مدیر کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد نیز ضمن خیر مقدم به مدیر کل دفتر برنامه ریزی توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان کشور، با تاکید بر حمایت مسئولین استان و کشور از امر ازدواج، از آمار نگران کننده طلاق در استان سخن گفت و خواستار تلاش در رفع این مشکل شد. 

هاشمی مهر معاون سیاسی اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد در آمار مربوط به ازدواج و طلاق نسبت به میانگین کشوری در وضعیت خوبی است گفت: با توجه به اینکه کهگیلویه و بویراحمد یک استان قومی قبیله‌ای و سنتی است و در گذشته طلاق امری مذموم در استان بوده است، گفت: آمار در دو حوزه ازدواج و طلاق نگران کننده و آسیب‌زا است، لذا تمامی دستگاههای مربوطه باید با تمامی قوا در راستای احیای آداب و رسوم گذشته و افزایش آمار ازدواج و کاهش نرخ طلاق تلاش کنند. 

هاشمی مهر معاون سیاسی و اجتماعی استانداری طلاق را عامل بسیاری از دیگر آسیب‌های اجتماعی دانست. 

وی با اشاره به اینکه اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان از حوزه اجتماعی در اختیار ۱۶ دستگاه فرهنگی و اجتماعی استان قرار گرفته است، افزود: دستگاه‌ها تا نیمه اول بهمن ماه ۱۴۰۲ اسناد و مدارک برنامه‌های خودرا ارائه کنند تا مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد. 

هاشمی مهر از راه اندازی مرکز مشاوره‌ای در مرکز بهداشت یاسوج خبر داد. 

در این نشست دیدگاه‌ها و راهکارهای موجود در بحث آسیب‌های اجتماعی و موضوع طلاق مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز