جانشین فرمانده کل انتظامی کشور:
تعاملات پلیسی با کشورها لازمه پلیس هوشمند و به روز است
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اهمیت دیپلماسیِ پلیسی در مسیر تحقق اهداف انتظامی، گفت: تعاملات پلیسی با کشورها لازمه پلیس هوشمند و به روز است.
به گزارش ایلنا، در نشستی که به ریاست سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور و با حضور سردار مجید کریمی معاون فرمانده کل و رئیس پلیس بین الملل فراجا و مدیران این مجموعه برگزار شد، افزایش سطح تعاملات، روابط و دانستی های مرتبط با این موارد مورد تاکید قرار گرفت.
سردار رضایی در جمع بندی این نشست با تاکید بر اهمیت به سزای دیپلماسیِ پلیسی در مسیر تحقق اهداف انتظامی، اظهار داشت: سازمان اینترپل بر اساس ضوابط و قوانینی خاص عمل می کند که با شکوفایی ظرفیت های موجود حداکثر استفاده را برای گسترش تعامل با تمام کشورهای عضو سازمان اینترپل به منظور فراهم سازی بستری امن در جهان مهیا کنیم.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: شناخت مباحث حقوقی، سواد بین الملل، دانستنی های روش تعاملات و گفتمان از جمله مصادیق مهم در حوزه بین الملل است که باید توجه ویژه ای به این امر مهم شود.
وی دیپلماسی پلیسی را طبق تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر سه اصل "عزت"، "حکمت" و "مصلحت" دانست و گفت: این موضوع بستگی به میزان توجه و تمرکز انتظامی در حوزه روابط بینالملل دارد که تاثیر مستقیمی نیز بر مسائل انتظامی و امنیتی داراست تا جاییکه می توان آن را به عنوان بازویی توانمند در نظر گرفت که هر چه سطح این روابط و تعاملات گسترده تر شود، نتایج حاصله در انجام ماموریت های پلیسی و به تبعیت از آن منافع ملی حاصله درخشان تر خواهد شد.
این مقام انتظامی عنوان داشت: همانطور که اشاره شد، هر چه سطح تعاملات، روابط و هم افزایی انتظامی و پلیسی با کشورهای دیگر بخصوص همسایگان تقویت شود به همان اندازه در فراهم سازی بستری مناسب برای به وجود آمدن فرصتهای تازه و همزمان از بین بردن یا کاستن تهدیدات و چالش ها موفق تر خواهیم بود و لازمه یک پلیس هوشمند و بروز داشتن تعاملاتی پلیسی با سایر کشورهاست لذا با برنامه ریزی هدفمند باید در این راستا حرکت کنیم.
سردار مجید کریمی معاون فرمانده کل و رئیس پلیس بین الملل فراجا نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این پلیس به نشست سالانه سازمان اینترپل اشاره کرد و افزود: در این نشست اساسنامه و قوانین داخلی اینترپل، فرآیندهای کاری و نحوه همکاری کشورها از جمله تبادل اطلاعات و عملیات های مشترک پروژه ها و برنامه ها برای کشورهای عضو و همچنین تسهیل در امور استرداد مجرمان بین المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.