در شورای شهرداران مناطق ۲۲ گانه تهران مطرح شد؛
تاکید بر لزوم کاهش نقاط ناایمن شهری با همکاری حداکثری شهرداری و پلیس راهور
شورای شهرداران مناطق ۲۲گانه شهر تهران با حضور معاون هماهنگی و امور مناطق، رئیس پلیس راهور پایتخت، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند، مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران، مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی و مدیرکل هماهنگی نظارت و کنترل امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲گانه پایتخت به میزبانی منطقه ۳ برگزار شد.
به گزارش ایلنا، عباس شعبانی، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در این نشست ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: موضوع ترافیک شهر تهران و آلودگی هوای پایتخت از جمله مهمترین موضوعات مد نظر مدیریت شهری از روزهای آغازین تا کنون است که با همکاری حداکثری با مجموعه پلیس راهور برنامههای ویژهای را برای حل موضوعات مشترک در نظر خواهیم گرفت.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران همچنین اصلاحات ترافیکی محدوده مناطق و حل مشکلات تقاطعهای بزرگراهی را از مهمترین وظایف شهرداریهای مناطق ۲۲گانه در کاهش حوادث منجر به فوت در سطح شهر خواند و در ادامه با تقدیر از زحمات سردارمحمد حسین حمیدی، رئیس قبلی پلیس راهور پایتخت و تقدیر مجدد از زحمات سرهنگ سید ابوالفضل موسویپور، رئیس جدید پلیس راهور تهران بزرگ و همکاران زحمتکش ایشان، از سرهنگ موسویپور خواست تا با درمیان گذاشتن دغدغههای مشترک پلیس راهور با مجموعه شهرداری تهران و شهروندان اتفاقات خوبی را در زمینه کنترل مباحث مربوط به ترافیک و افزایش ایمنی شهروندان در سطح شهر رقم بزنیم.
شعبانی در ادامه با اشاره به آغاز دومین دوره طرح «من شهردارم» در شهر تهران فعالیت، حداکثری شهرداریهای مناطق ۲۲گانه را برای جلب و مشارکت شهروندان تهرانی در راستای تحقق ایدههای خود برای اداره هرچه بهتر شهر خواستار شد.
وی همچنین بر ضرورت همکاری حداکثری مناطق در جهت برگزاری هرچه بهتر آیین تشییع شهدای گمنام در روزهای آتی تأکید کرد.
در ادامه این جلسه، سرهنگ سید ابوالفضل موسویپور، رئیس پلیس راهور پایتخت ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ترافیکی شهر تهران در برخی مناطق ویژه شهر در بعضی از ساعات پرتردد اظهار داشت: در تهران ۹ میلیون راکب موتورسیکلت و خودرو درحال تردد هستند که نیازمند یک برنامهریزی ویژه در این خصوص هستیم.
وی در ادامه بخش قابل توجهی از ترافیک موجود در شهر تهران را متوجه ترددهایی که از شهرها و استانهای مجاور تهران به صورت روزانه اتفاق میافتد و افزود: در مواقع بحرانی معضلات ترافیکی با یاری همهجانبه نیروهای پلیس به حل مشکلات مناطق ویژه در شهر پرداخته می شود.
رئیس پلییس راهور پایتخت با تاکید بر این که در بحث نزولات آسمانی و معضلات بحرانی ناشی از آن با یک ادبیات مشترک در کنار شهرداری تهران به یاری شهروندان شهر پرداخته میشود، خاطرنشان کرد: در این زمانها، شهروندان با به تاخیر انداختن سفرهای غیرضروری خود، کمک شایانی را به ما در برقراری مجدد انضباط شهری خواهند کرد.
وی همچنین از برنامه ویژه پلیس برای کنترل تردد موتورسواران بهویژه در مناطق و محلات مرکزی شهر تهران خبر داد و بر لزوم آماده سازی طرح بیست برای رفع معضلات ترافیک شهر تهران به صورت حداکثری تاکید کرد.
در ادامه این نشست، رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با ارائه گزارشی از اصلاح ساختار سازمان مدیریت پسماند و برنامهریزی برای ارتقای فعالیت پیمانکاران در حوزه پسماند و تنظیف شهر و آسیبشناسی فعالیت مناطق ۲۲گانه در حوزه خدمات شهری، اظهار داشت: در همین راستا با تعمیر و راهاندازی مجدد ۳۶ ماشین تخصصی در حوزه مدیریت پسماند در کنار شهرداریهای مناطق ۲۲گانه شهر هستیم و ضعف فعالیتهای پیمانکاران حوزه پسماند را در سریعترین زمان ممکن در مناطق ۲۲گانه برطرف خواهیم نمود.
علیرضا جعفری، مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران نیز در این جلسه از احصای ۸۰۰ نقطه آبگیر در شهر تهران به کمک سامانه ۱۳۷ و برطرف کردن ۶۰۰ مورد از آنها به صورت کامل خبر داد و بیان کرد: با توجه به قرار داشتن در فصل هرس درختان، رعایت حداکثری موارد ایمنی بخصوص در معابر بزرگراهی توجه ویژه شهرداران مناطق را میطلبد که در کنار سایر موضوعات مهم که در ایام نزدیک شدن به فصول سرما مانند لایروبی معابر شهری و همچنین توجه ویژه به وضعیت دپوی مخازن اختصاصیافته به شن و نمک از اهمیت بالایی برخوردار است، ضرورت توجه و یاری ویژه همکاران در این خصوص را میطلبد.
مهدی شریفیان، مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی و سید محمد فیاض، مدیرکل هماهنگی نظارت و کنترل امورمناطق نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت پایشهای درآمدی و کنترل وضعیت فیزیکی پروژههای مناطق ۲۲گانه به بررسی روند فعالیتهای شهرداریهای مناطق در حوزههای مختلف و رفع مشکلات موجود پرداختند.
براساس اعلام روابطعمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲،۳،۴،۸،۹،۱۰،۱۲،۱۵،۱۹،۲۱،۲۲ نظرات و پیشنهادات خود در خصوص ارتقای سطح خدمترسانی در مناطق بهویژه در حوزه ارتقای وضعیت ایمنی در شهر را بیان کردند.