خبرگزاری کار ایران

گسترش فعالیت‌های مشترک آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه علوم پزشکی مازندران

گسترش فعالیت‌های مشترک آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه علوم پزشکی مازندران
کد خبر : ۱۴۲۴۱۴۳

تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مازندران منعقد شد.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مازندران صبح روز دوشنبه ۱۲ آذر ماه سال۱۴۰۲ به امضای طرفین رسید. 

در ابتدای این برنامه «سید عباس موسوی» سرپرست دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: دانشگاه صنعتی شریف فعالیت جدی خود در حوزه زیست فناوری و مهندسی پزشکی را از دو دهه قبل آغاز کرده و در دانشکده‌های مهندسی برق، مهندسی و علم مواد و مهندسی شیمی موضوعات مرتبط با زیست فناوری و مهندسی پزشکی را دنبال می‌کند و تاکنون اقدامات خوبی را در بحث بافت، رهایش دارو، سنتز داروهای جدید، نو ترکیب‌ها و… از خود به جای گذاشته است. 

موسوی با اشاره به تاسیس پژوهشکده همگرا در دانشگاه صنعتی شریف در سال گذشته گفت: این پژوهشکده ماموریت زیست فناوری و زیست پزشکی را در برنامه خود دارد و در این راستا می‌توان همکاری خوبی را با دانشگاه علوم پزشکی مازندران شاهد باشیم. 

وی به مرکز توانبخشی موفقیان و اقدامات خوبی که در این مرکز انجام می‌شود اشاره کرد و گفت: بسیاری از نیازهای توان بخشی بیماران کشور در این مرکز پاسخ داده می‌شود. 

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف گفت: همکاری با ستاد زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری داریم و حمایت خوب این ستاد را از اتاق تمیز تاکنون برخورداریم. 

در ادامه برنامه «حسن حدادپور» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی با اشاره به حضور ۱۱ هزار ۶۸۰ دانشجو و ۴۵۷ عضو هیئت علمی در دانشگاه صنعتی شریف گفت: اینجا گلچین نخبگان و استعدادهای برتر کشور است و می‌توان با این ظرفیت موجود و همکاری خوب با دانشگاه علوم پزشکی مازندارن زمینه رفع نیاز مهندسی پزشکی و زیست فناوری کشور را رقم بزنیم. 

وی به برخی از فعالیت‌های مرکز موفقیان اشاره کرد و افزود: ساخت پروتزهای خاص به شکل سفارشی برای عمل‌های جراحی و اصلاح ستون فقرات از جمله اقدامات این مرکز می‌باشد. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به مذاکره این دانشگاه با هلدینگ غدیر گفت: با ادامه فعالیت مشترک این هلدینگ به صورت پایلوت در کیش به زودی شاهد خدمات بزرگی به کشور در حوزه سلامت خواهیم بود. 

حدادپور با تاکید بر اینکه حوزه سلامت موضوع مورد نیاز کشور در آینده خواهد بود گفت: برای تاسیس دانشکده‌ای در این حوزه مجوز گرفته‌ایم و به زودی به کمک مجموعه‌های پزشکی این مهم را در دانشگاه صنعتی شریف محقق خواهیم کرد. 

در ادامه این برنامه غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مازندران طی سخنانی بر اهمیت همکاری مشترک این دو دانشگاه در زمینه‌های پژوهشی، آموزشی، دانشجویی و فرهنگی تاکید کرد. 

وی با اشاره به حضور ۲۴ هزار پرسنل، ۸ هزار دانشجو، ۵۸۶ عضو هیئت علمی، ۱۱۰۰ خانه بهداشت، ۲۶ بیمارستان، ۲۲ شبکه بهداشت در سطح استان مازنداران گفت: ما عنوان بزرگترین شبکه بهداشت و درمان کشور را از آن خود کرده‌ایم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه به برگزاری نشست‌ها و برنامه‌های آمورزشی و پژوهشی مشترک ویژه دانشجویان و استادان هر دو دانشگاه، برپایی نمایشگاه و کنفرانس‌های علمی تخصصی، انتقال تجربیات و تبادل استاد و دانشجو و پژوهشگران و متخصصان جهت تدریس و تبادل اندیشه را از مهم‌ترین راه‌های همکاری مشترک بین دو دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی مازنداران دانست و افزود: با گسترش این تعاملات بسیاری از نیازهای کشور در زمینه پزشکی و زیست فناوری مرتفع خواهد شد. 

گفتنی است این تفاهم‌نامه به‌منظور ایجاد چارچوب همکاری مشترک بین دو دانشگاه در راستای انتقال تجربیات و با هدف گسترش و تقویت فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی کشور در زمینه راه‌اندازی رشته‌های مختلف تحصیلات تکمیلی جهت استفاده بهینه از ظرفیت و توانایی‌های علمی موجود، همکاری و تبادل امکانات و ایجاد ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و… در ۶ ماده و برای مدت زمان ۵ سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز