خبرگزاری کار ایران

مدیرکل محیط‌زیست استان اعلام کرد:

۸۸.۹ درصد پسماندهای گلستان مدیریت می‌شود

۸۸.۹ درصد پسماندهای گلستان مدیریت می‌شود
کد خبر : ۱۴۰۱۴۶۴

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گلستان گفت: خوشبختانه ۸۸.۹ درصد پسماندهای استان مدیریت می‌شود و تنها ۱۰۵ تن زباله در روز در سطح استان به صورت غیراصولی دفن می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، چهل و پنجمین جلسه «کارگروه ملی مدیریت پسماندها» عصر امروز با حضور علی سلاجقه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، ایرج حشمتی، معاون محیط‌زیست‌ انسانی سازمان، مهدی خادم‌ثامنی، مدیرکل دفتر مدیریت پسماند، محمدرضا کنعانی، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گلستان، پرویز درویش، معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد، محمد مهدی نوربخش، دبیر ستاد آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و جمع دیگری از مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی مرتبط با موضوع پسماند با دستور کار «بررسی سایت جدید مدیریت پسماند شمال گلستان» در محل سالن جلسات سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شد. 

در این جلسه، محمدرضا کنعانی، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گلستان گفت: در استان ما مدیریت واحد پسماند وجود دارد که برعهده سازمان پسماند شهرداری‌های استان است. همچنین در گلستان سه مرکز دفن پسماند داریم و خوشبختانه ۸۸.۹ درصد پسماندهای استان مدیریت می‌شود و تنها ۱۰۵ تن زباله در روز در سطح استان به صورت غیراصولی دفن می‌شود. همچنین براساس آمارها، در استان گلستان ۱۰۰ درصد پسماندهای شهری و ۷۵ درصد پسماندهای روستایی مدیریت و به مراکز امحای اصولی انتقال داده می‌شود. 

وی با بیان این که استان گلستان روزانه ۲۸۵ تن پسماند را از استان مازندران تحویل می‌گیرد که این زباله‌ها در سایت غرب گلستان امحا می‌شود، اظهار داشت: در حال حاضر به تاسیس چهارمین مرکز مدیریت پسماند در استان گلستان نیاز داریم و برای جانمایی سایت جدید پسماند استان، در گذشته مطالعه‌ای توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد که براساس آن، ابتدا ۱۰ پهنه را با رعایت الزامات سازمان حفاظت محیط‌زیست انتخاب کردیم که از میان آنها به دو پهنه برتر و سپس به یک پهنه نهایی در شمال استان رسیدیم که پهنه تمام الزامات لازم برای احداث سایت جدید مدیریت پسماند را دارد. 

کنعانی همچنین تاکید کرد: با احداث سایت جدید مدیریت پسماند در شمال استان گلستان و کارخانه کمپوست مربوط به آن، عملا ظرفیت پذیرش و پردازش پسماندهای خانگی در سطح استان دو برابر می‌شود و میزان دفن غیراصولی پسماند‌ها در گلستان به حداقل می‌رسد و به نقطه‌ای می‌رسیم که می‌توان گفت تقریبا تمام پسماندهای شهری و روستایی با احداث سایت جدید مدیریت خواهد شد. 

گفتنی است، جلسات «کارگروه ملی مدیریت پسماند» با ۱۲ عضو در سطح معاونان وزرا و سازمان‌ها از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تا کنون به صورت مداوم تقریبا هر ماه یک بار به ریاست رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شده است. ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های مجری «قانون مدیریت پسماندها» برای جداسازی، جمع‌آوری، دفع، پردازش و بازیافت زباله‌ها و تصمیم‌گیری برای حل مشکل برخی طرح‌های مدیریت پسماند در کشور از جمله وظایف اصلی این کارگروه است. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز