آلبوم "تاریکی" هادی پاکزاد پرفروش شد
پس از درگذشت هادی پاکزاد؛ تنها آلبوم رسمی او با مجوز ارشاد با عنوان تاریکی پرفروش شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا؛ پرفروشترین آلبومهای موسیقی در اینترنت به شرح زیر است:
1- گذر از اردیبهشت اثر گروه دال
2- دور اثر ماکان اشگواری و امیر صارمی
3- ماه و ماهی اثر حجت اشرفزاده، امیر و آرش بیات
4- تاریکی اثر هادی پاکزاد
5- کنسرت تصویری سرزمین بیکران اثر همای
گذر از اردیبهشت
«آلبوم «گذر اردیبهشت» توسط نشر و پخش جوان منتشر شد و حاصل دو سال تلاش اعضاى گروه براى تولید اثرى مستقل مطابق با سلیقه مخاطبان جامعه امروز است. در تمام ترانهها، نگرش منسجمی که مبنى بر امید و شور زندگى است، به وضوح دیده، شنیده میشود. حتى گرافیک و هویت بصرى آلبوم دال و همینطور انتخاب نام «گذر اردیبهشت» منطبق بر همین جریان فکرى بوده است. میکس و مسترینگ این آلبوم نیز با رویکردی خاص و به صورت آنالوگ و روی ریل انجام شده که موجب صدای گرمتر و آرامتر میشود.
اعضاى گروه «دال» را امین هدایتى (خواننده)، غزل مهدوى (ترانه سرا)، میلاد سعدى و یزدان بهمنى (نوازندگان سازهاى کوبهاى) و شایان شکرابى (پیانیست) تشکیل میدهند. در آلبوم «گذر اردیبهشت»، آرش سرانیآذر (بالابان و دودوک)، مهرداد عالمى (ویلن سل) و آرین کشیشى (گیتارباس) با گروه دال همکارى کردهاند.
دور
سبک موسیقی در این آلبوم را جایی بین موسیقی جاز و پاپ باید دانست. حدودا همه آهنگها با صدای خواننده و یک گیتار کلاسیک اجرا شدهاند. البته ریتمها و هارمونی آثار بعضی جاها به سمت موسیقی جاز تمایل پیدا میکند، اما در کل سبک غالب کار پاپ است.
در این آلبوم «ماکان اشگواری» میخواند، «امیر صارمی» گیتار مینوازد، «سردار سرمست» نوازنده پیانو الکتریک است، «سهیل پیغمبری» کلارینت نواز و «بردیا کیارس» نوازنده ویولن آلتو و ویولن هستند. همچنین «کریستف رضاعی» تنظیم سازهای زهی را در این آلبوم به عهده داشته.
«دور» اولین آلبوم مستقل ماکان اشگوارى است، هرچند پیش از این نام او را در پروژههایى همچون آلبومهاى «هجده» و «ساحل تهران» و همچنین آلبوم موفق «کماکان» به خوانندگى مهدى ساکى در موسیقى متن فیلم «در دنیاى تو ساعت چند است» دیده بودیم که این دو در زمره پرفروشترین آلبومهاى تلفیقى سال گذشته قرار گرفتند.
این آلبوم با اشعاری از ناظم حکمت، ثمین باغچهبان، عارف قزوینی، شوریده شیرازی، ابراهیم منصفی و ... در کنار ترانههایی از خود ماکان اشگواری، از ١٢ قطعه تشکیل شده که آخرینِ آن به اجراى زنده قطعه پرطرفدار «نهنگ» با شعرى از ابراهیم منصفى به عنوان هدیهاى براى مخاطبان اختصاص داده شده است.
ماه و ماهی
این اثر از تولیدات مرکز موسیقی حوزه هنری به خوانندگی حجت اشرفزاده و آهنگسازی مشترک حجت اشرفزاده و امیر و آرش بیات است.
ماه و ماهی متشکل از هشت قطعه با کلام ماه و ماهی، مادر، کوچهباغهای نیشابور، پاییز، دلتنگ، عشق آمد و یاد یار و یک قطعه بیکلام عشق آمد است که با شعرهایی از علیرضا بدیع تولید شده است.
در این اثر، مهرداد عالمی نوازندگی ویولنسل و میثم مروستی نوازندگی ویولا را برعهده دارند.
دخت پریوار
آلبوم «دخت پریوار» پس از آلبوم موفق «حریق خزان»؛ دومین همکاری همکاری مهیار علیزاده و علیرضا قربانی است.
این آلبوم از سال 92 آغاز شده که به دلایل ضبط همزمان با آلبوم مشترک با «همایون شجریان» و همچنین تولید و انتشار آلبوم «در شعله با تو رقصان»، ضبط آن در مقطعی متوقف و دوباره در سال 94 آغاز شد و هماکنون آماده انتشار است.
در این آلبوم که شامل 9 قطعه باکلام و سه قطعه سازی است؛ اشعاری از سعدی، عراقی، عطار نیشابوری، هوشنگ ابتهاج، فریدون مشیری، قیصر امینپور، محمدعلی بهمنی و علیرضا کلیایی استفاده شده است. مهیار علیزاده در مورد این آلبوم گفته است: «ضبط وکال با دقت و وسواس بسیار بالایی انجام شده و من علیرضا قربانی همانند آلبوم «حریق خزان»، انرژی زیادی را برای ضبط هرچه بهتر این مجموعه صرف کردهایم.»
تاریکی
هادی پاکزاد برای راکدوستان ایرانی نام جدیدی نیست. 13 سال است که میسراید و میخواند و در دنیای غیررسمی، برای خودش شهرتی دارد. اما «تاریکی»، اولین آلبوم رسمی اوست که بدون کوچکترین تغییری در شعر و موسیقی، مجوز انتشار گرفته است.
آلبوم «تاریکی» اثری به سبک راک ایرانی در 14 قطعه است که توسط پخش موسیقی رها منتشر شده است. قطعات آن «اُ منفی»، «فرشته مرگ»، «مه تا وضوح»، «چیزی نیست»، «روح آزاد»، «پس من چی»، «گورستان ایستاده»، «رز مشکی»، «اعتصاب»، «اتفاق خوب»، «یعنی چه»، «زاناکس»، «هیچ چیزی بهتر نمیشه» و «گل دلفریب» نام دارند.
ترانهسرا و خواننده «تاریکی» هادی پاکزاد است و آهنگسازی آن توسط مسعود فیاض زاده انجام شده است. البته ترانه قطعه «یعنی چه» از حافظ است.
«تاریکی» از آن آلبومهایی است که شعر در آن از موسیقی مهمتر است. شعرهای این آلبوم همه مفصل، پر از واژههای مفهومی و در عین حال، خودمانی و به زبان نسل امروز هستند «همین دیروز کوانتوم گفت که ساعتها ما رو می پان». ساختار اشعار، محکم و جاندار و در عین حال، راحت و روان است «هیچکس مثل تو منو زیبا گمراه نمیکنه/ هیچکس مثل من به این دقت گناه نمیکنه». هادی پاکزاد در آثارش دنیایی تاریک، سردرگم و مبهم را ترسیم میکند که پر از غم، درد، رنج، تنهایی و سوالهای بیجواب است «من کمی وقت میخوام تا ازت سرد بشم، شبیه دنیایی که لِهم کرد بشم»